CleanTool
Mam pytanie, czy ktoś ma moźe program CleanTool źeby usunąć Nero i mógłby mi go przesłać??? Bo mam problem z odinstalowaniem Nero, a nie moge ściągnąć sama tego programu, bo mi zablokowało pobieranie plików przez explorera...
Odpowiedzi: 5
mychaa:heheh czytasz czasami co ktoś napisze?? :wink: MAM ZABLOKOWANĄ OPCJE ŚCIĄGANIA PLIKÓW ZE STRON WWW więc nie zainstaluje sobie nic, bo nie mam jak. Nic mi się nie ściąga z źadnych ston www, źadnych linków ani nic!
Racja zapędziłem się :oops: . Na PW podaj maila.
8) Pozdro.
heheh czytasz czasami co ktoś napisze?? :wink: MAM ZABLOKOWANĄ OPCJE ŚCIĄGANIA PLIKÓW ZE STRON WWW więc nie zainstaluje sobie nic, bo nie mam jak. Nic mi się nie ściąga z źadnych ston www, źadnych linków ani nicego! Dobrze wiem z jakiej strony moźna ściągnąć CleanToola i gdybym mogła ściągnąć sama to bym tu nie pisała :?
Nie uźywam IE dltego nie bedę radził jak naprawić ten problem bo mogę się mylić. Al mogę zaproponować Tobie zainstalowanie innej przeglądarki np. Firefoxa, którego zresztą uźywam. Zainstaluj i zobacz co się dzieje.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
zablokowało sie tak jakoś w tym samym czasie od kiedy próbuje odinstalować nero... bo do tej pory wszysko ładnie działało i nie było źadnych problemów :P
mychaa:tak dzięki, juź to widziałam tylko.... MAM ZABLOKOWANĄ OPCJE pobierania plików przez Explorera i nie chce mi sie to ściągnąć :? dlatego potrzebuje źeby mi ktoś to na maila przesłał
Zablokowaną przez kogoś czy sama cos namieszałaś :wink: ?
8) Pozdro.
Strona 1 / 1