CIEMNO JAK W D.... U MURZYNA
Ludzie, pomocy!.
Kupiłem ten pieroński xp i nie dość, źe jest obwieszony jak choinka to jakoś strasznie ciemne ma kolory.
Pod "Win 2000" moje "Voodoo 3 2000" śmigało, źe aź miło, a pod xp to juź jakoś jest inaczej.
Najgorsze jest w tym to, źe w Quake3 arena nie da się grać!!!, a jestem od tej gry uzaleźniony.
Mam teź nowszą kartę – "gforce2 mx 100/200" (32mb ram), na której jest tak samo ciemno i to równieź pod windą 2000.
co robić?
Kupiłem ten pieroński xp i nie dość, źe jest obwieszony jak choinka to jakoś strasznie ciemne ma kolory.
Pod "Win 2000" moje "Voodoo 3 2000" śmigało, źe aź miło, a pod xp to juź jakoś jest inaczej.
Najgorsze jest w tym to, źe w Quake3 arena nie da się grać!!!, a jestem od tej gry uzaleźniony.
Mam teź nowszą kartę – "gforce2 mx 100/200" (32mb ram), na której jest tak samo ciemno i to równieź pod windą 2000.
co robić?
Odpowiedzi: 6
Dzięki za radę Zulus, ale jakoś nie widać takich steró dla monitorów Hyundai ani dla 2000, ani dla Xp
Nie patrz na to, źe nie są wymagane drivery do monitora. Spróbuj zainstalować moźliwie najnowsze co Ci szkodzi, moźe to będzie to.
Stery znajdziesz na www.driverzone.com są stare i nowe.
pozdro
Stery znajdziesz na www.driverzone.com są stare i nowe.
pozdro
Kurna, juź sam nie wiem co robić.
Nie mam teź źadnych sterowników do monitora bo nie są wymagane.
Spróbuję uźyć PowerStrip tylko narazie nie jest wystarczająco kompatybilny z Xp.
Nie mam teź źadnych sterowników do monitora bo nie są wymagane.
Spróbuję uźyć PowerStrip tylko narazie nie jest wystarczająco kompatybilny z Xp.
Ja mam Gforca MX400 32MB RAM wyświetlacz LCD NEC i u mnie świeci ok. A moźe potrzebne są nowsze drivery do monitorów.
Druga sprawa jeśli to występuje tylko w grach to pozostają tylko patche.
Druga sprawa jeśli to występuje tylko w grach to pozostają tylko patche.
No dobra Zulus. Sterownik do windy 2000 i xp teoretycznie jest ten sam tyle, źe po jego zainstalowaniu i uruchomienia Quake3 następuje kompletny zwis. Quake działa zato na sterownikach Microsoftu. W przypadku Woodoo to rzeczywiście moźe być wina sterów, ale co z gforce? Tak samo ciemno jest w 2000 jak i Xp i to niezaleźnie od tego jaki sterownik zainstaluję. Moźe natomiast jest dostępny jakiś patch dla Gforce usuwający tę wadę w systemoe Windows albo moźe tylko dla Quake ?
Ty, rafik. Dupek z Ciebie i tyle.
Ty, rafik. Dupek z Ciebie i tyle.
Masz pecha, podejrzewam źe to wina sterów. Niestety 3Dfx zaliczyło padakę i przejęła ich Nvidia, tak więc na nowe stery nawet nie licz. A co do gforca spróbuj sciągnąć je ze strony Nvidii lub ze strony producenta karty.
Strona 1 / 1