Ciągłe restarty
Witam,
mam mały problem z kompem. Przy probie polaczeniu sie z netem (neostrada) za kazdym razem moj komp sie restartuje. dzieje sie to na swiezo postawionym systemie (xp sp2). Czesto zdarza sie tez tak ze komp sie resetuje podczas ladowania win'a. Przeskanowalem go spybotem:s&d, hijackthis'em, mks'em i nic...czysciutki. Co moze byc tego przyczyna? z gory dziekuje za odp.
Pozdro
mam mały problem z kompem. Przy probie polaczeniu sie z netem (neostrada) za kazdym razem moj komp sie restartuje. dzieje sie to na swiezo postawionym systemie (xp sp2). Czesto zdarza sie tez tak ze komp sie resetuje podczas ladowania win'a. Przeskanowalem go spybotem:s&d, hijackthis'em, mks'em i nic...czysciutki. Co moze byc tego przyczyna? z gory dziekuje za odp.
Pozdro
Odpowiedzi: 2
przeinstalowywalem neo kilkukrotnie. probowalem sie laczyc takze bez udzialu ich softu. podobnie reinstalowalem win'a. efekt jest ten sam. zobacze jeszcze z tym wywolywanie BSOD'a
Poczytaj przyklejony w tym dzilea FAQ, konkretnie o wywolaniu BSODa. Spróbuj przeinstalować Neostrade lub całkiem ja odinstalować i ustawić łaczenie sie z netem przy uruchomieniu kompa –> szczegóły w archwum. Zajrzyj teź do podglądu zdarzeń i zobacz czy/jakie masz błędy –> PPM na Mój komputer –>zarzadzaj –>podgląd zdarzeń
Strona 1 / 1