Ciągłe problemy

Witam
Mam kilka dziwnych problemów z moim komputerem.
Wszystkoa zaczeło się jakiś czas temu, a zaczeło się od tego, iź podczas próby zamknięcia systemu zamiast typowych komunikatów:
"Trwa wylogowywania– zapisywanie ustawień– zamykanie systemu", pojawia mi sie naj pierw samo logo windows, które po dłuźszej chwili znika i system zamyka się normalnie.
Druga sprawą jest proces samej instalacji.
Instalator zaczyna na poczatku normalną pracę, po czym po skopiowaniu plików następuje ponowne uruchomienie, niby OK, ale.
Nie nastepuje to od razu tak jak miało to miejsce podczas wcześniejszych instalacji( troche ich było), a po dłuźszej chwili.
Dziwi mnie to, źe wczesniej wszystkie instalacje Windowsa były ok i wyglądały tak samo a teraz coś zaczyna sie chrzanić.
Płyta instalacyjna jest ok.
Dziś np. po nowej instalacji, problem z zamykaniem ponownie sie pojawił, mało, chociaź w dzienniku wszystkie wpisy mówia, źe jest ok, to podczas drugiego uruchomienia nastapił jakiś powaźny błąd, który zrestarował kompa( przed zainstalowaniem jakiego kolwiek programu).
Błagam, pomocy bo juz zaczynam tracić cierpliwośc do tego pudła.
Ps. czy instalacja Windowsa w jakiś szczegulnu sposób wpływa na zurzycie kompa?
Sławek.

Odpowiedzi: 3

dzięki :)
skolodziejczyk
Dodano
01.12.2002 01:18:14
hmmmm wydaje mi sie – co do zamykania windowsa – microsoft wypuscil poprawke , ktora likwiduje blad zamykania systemu – ze windows odzyskal cos tam po powaznym bledzie – co do samego znikajacego logo – normalka – ja tez czasem to mam :D
B3T0N
Dodano
30.11.2002 23:50:06
hmmmm wydaje mi sie – co do zamykania windowsa – microsoft wypuscil poprawke , ktora likwiduje blad zamykania systemu – ze windows odzyskal cos tam po powaznym bledzie – co do samego znikajacego logo – normalka – ja tez czasem to mam :D
B3T0N
Dodano
30.11.2002 23:50:06
skolodziejczyk
Dodano:
30.11.2002 21:35:15
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1