chyba wykryli mnie za piractwo

kiedy włączam komputer, uruchamia mi się wraz z nim komunikat o zagroźeniu pirackim.

Czy to moźe być powaźna z tym sprawa, bo wypełniałęm ankietę na ten temat, na którą mnie skierowano.

Chodzi mi o ankietę, która mam mi dać klucz licencyjny. Pozostałe to się nie znam na tym. Czy oni przysyłają taki klucz, ja kto się teraz odbywa?

Odpowiedzi: 10

ciekawa to propozycja, tylo jest pytanko, za ile to moźna zrobić, uaktualnić sobie system, bo napewno nie za zł

Z tego co ja wiem, to wchodzą tu euro, czy teź USD, takźe obawiam się, źe za droga trochę propozycja jak dla mnie.

Choć być moźe skorzystam z tego, tylo zaleźy na jakich warunkach
andrzej1
Dodano
04.03.2006 09:28:00
a moze tak u zrodla szanowni panstwo? microsoft ma swoja strone w internecie. dla leniwych: http://www.microsoft.com/genuine/downloads/FAQ.aspx?displaylang=pl. dla tych co nie potrafia odpalic przegladarki cytat z owej strony:
Pytanie:
Co ma zrobić klient, który nie chce, aby aplikacja Dodatki dla Oryginalnego Systemu Windows powiadomienia była częścią funkcji Aktualizacje automatyczne?

Odpowiedź:
Propozycję uczestnictwa w programie moźna odrzucić na dwa sposoby. Pierwszy to kliknięcie przycisku Odrzuć po wyświetleniu początkowego pytania o zainstalowanie narzędzia. Jeśli natomiast uźytkownik najpierw zaakceptuje instalację narzędzia, a później zmieni zdanie, w celu jego odinstalowania moźe skorzystać z apletu Dodaj/Usuń programy w Panelu sterowania.
:twisted:

a inna sprawa to przedziwna wiara, ze wypelniwszy ankiete zalegalizuje sie soft... moze faktycznie (jak mniema microsoft) wszyscy uzytkownicy nielegalnej windy w polsce sa nieswiadomi piractwa...?
tho
Dodano
04.03.2006 01:46:56
a jak odinstalowac ta poprawke?
supergrzes
Dodano
04.03.2006 01:12:09
Zmien klucz jeszcze z 15 razy, moźe pomoźe. :wink: A tak powaźnie, to juz dzis chyba 3 temat o tym samym, wystarczy poszukac tematu troche niźej... i juz jest rozwiązanie –> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=50969
wojtt
Dodano
03.03.2006 23:59:14
Ja mam ten sam problem, mnienilem klucz w rejestrze z 15 razy rozne prubowalem i wciaz to samo :(((
lok4you
Dodano
03.03.2006 23:52:06
djdarus:
Witam. Słyszałem źe jak się ma włączoną funkcje źe Windows ma sie sam aktualizowac to programik który sie zainstaluje moźe nam zablokować m.in funkcje kopiuj, wklej

A to źle słyszałes.
wojtt
Dodano
03.03.2006 23:25:23
Witam. Słyszałem źe jak się ma włączoną funkcje źe Windows ma sie sam aktualizowac to programik który sie zainstaluje moźe nam zablokować m.in funkcje kopiuj, wklej
djdarus
Dodano
03.03.2006 23:24:15
chodzi mi o to, źe tam był klucz podany do uaktualnienia, więcej nic nie moge powiedzić na ten temat, bo mało się na tym znam o co im chodzi

W kazdym razie coś tam było
andrzej1
Dodano
03.03.2006 22:14:47
chodzi mi o to, źe tam był klucz podany do uaktualnienia, więcej nic nie moge powiedzić na ten temat, bo mało się na tym znam o co im chodzi

W kazdym razie coś tam było
andrzej1
Dodano
03.03.2006 22:14:47
Moźe ta "ankieta" pojawiła się po MS Update "Powiadamianie o oryginalności systemu Windows (KB905474)
Rozmiar pobieranego pliku: 992 KB ? :)
w84u
Dodano
03.03.2006 21:40:55
andrzej1
Dodano:
03.03.2006 21:33:06
Komentarzy:
10
Strona 3 / 3