chyba wykryli mnie za piractwo
kiedy włączam komputer, uruchamia mi się wraz z nim komunikat o zagroźeniu pirackim.
Czy to moźe być powaźna z tym sprawa, bo wypełniałęm ankietę na ten temat, na którą mnie skierowano.
Chodzi mi o ankietę, która mam mi dać klucz licencyjny. Pozostałe to się nie znam na tym. Czy oni przysyłają taki klucz, ja kto się teraz odbywa?
Czy to moźe być powaźna z tym sprawa, bo wypełniałęm ankietę na ten temat, na którą mnie skierowano.
Chodzi mi o ankietę, która mam mi dać klucz licencyjny. Pozostałe to się nie znam na tym. Czy oni przysyłają taki klucz, ja kto się teraz odbywa?
Odpowiedzi: 20
gusioo:mnie nikt nie czyta bom kawał chama i gbura.
No widzisz – jak Cię do tablicy wywołac to i pokajać się potrafisz. Jeszcze tylko – sladem Henryka IV – wycieczka czeka i juź "wszystkie grzechy odpuszczone" bedą. :lol:
Rebe:Tia... gusioo gdzieś tam coś pisał numerkami się nie posługując, ale widać magia cyfr działa.
Pewnie źem pisał.
Ale mnie nikt nie czyta bom kawał chama i gbura.
1.Windows Genuine Advantage Validation Tool
2.Windows Genuine Advantage Notification
A i za lekture tego co MS napisał polecam się zabrać http://support.microsoft.com/KB/905474/PL
zrub tak START/PANEL STEROWANIA/NARZĘDZIA ADMINISTRACYJNE/USŁUGI i wyłącz Aktualizacje automatyczne poprzez kliknięcie właściwości i tam masz w dole wyłącz ręczne lub automatyczne i centrum bezpieczeństwa wrazie jak by ci wyskoczył komunikat o zabezpieczeniach administracyjnych i tyle lub aktualizacje ustaw sobie na Ręczne
Tia... gusioo gdzieś tam coś pisał numerkami się nie posługując, ale widać magia cyfr działa.
U mnie ta poprawka niemiala numeru tylko nazwe "Windows Genuine Advantage Notifications application" i chyba wszedzie tak jest.
Wiem źe było ale ja u siebie nie mogę znaleść poprawki o takim numeźe jak podany w poście
O konieczności bawienia się ptaszkiem w aplecie dodaj/usuń juź na forum parę razy było pisane
Witam chciałem odinstalować u siebie poprawkę KB905474 ale okazuje się źe takij nie mam a mimo to cały czas wyskakuje mi komunikat o błędnej autentyczności systemu windows. Jak mogę usunąć ten komunikat.
Inteligencja i chamstwo ludzi piszacych na forum nie ma tu chyba granic poprostu to polska norma glupoty chyba nie obejmuje w swojej skali!! Macie pirackie oprogramowanie i jescze pretensje dla czego tak jest głupie dzieciaki tak jak Rebe nap[isał nowa karte graficzna lub gre to ku..... kupujecie bez zastanawiania sie mama i tatus dadza kochanemu synkowi ale na windowsa to po jaka cholere? Rebe ty tu chyba jestes adminem prawda? dziwie sie ze jest tu tak malo jest ingerensji ze strony moderatorow itp na innym forum temat byl by odrazu zamkniety. :evil:
Przecieź piszą wyraźnie, źe masz się nie zgodzić na instalację. Rozumiem, źe jeśli nie wyrazisz zgody to więcej nie będzie się juź pytał.
no przeczytalem i zrobilem jak doradza czyli skasowalem ta poprawe ale jak zresetuje kompa to ona chce sie na nowo wkrac i co mam zrobic??? wylaczyc aktualizacje windowsa wogole, przeciez ja chce zeby sie aktualizowal :(
A przeczytałes informacje na stronie MS (link podany przez tho w tym wątku) :?: Albo chociaź to co napisał w swoim poście :?:
A przeczytałes informacje na stronie MS (link podany przez tho w tym wątku) :?: Albo chociaź to co napisał w swoim poście :?:
To nie jest smieszne czy wy ni eumiecie nic doradzic tylko sie nasmiewac, kurwa pojebani jestescie, skasowalem ta poprawke KB905474 ale to nic nie daje bo system zaraz chce sie znowu aktualizowac i co mam zrobic wylaczy aktualizacje??? to bez sensu, doradzcie jak mam zrobic zeby po aktualizacji nie wyskakiwalo ze mam pirata co z tym kluczem ??? a nie tylko smiac sie i mowic zebym kupil see orginal to to ja sam wiem :/
lok4you:CO MAM TERAZ ZROBIC!!!
Ja ci powiem co zrob wejdz na ta strone i podazaj za sumieniem http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22203
....a w dodatku ***.
i to upierdliwa do imentu.
lok4you:CO MAM TERAZ ZROBIC!!!
1. Wyłaczyć CapsLocka.
2. Uźywać prawidłowych znaków interpunkcyjnych – pytanie kończy sie "?", a nie "!".
3. Pomyśleć – choć to akurat moze być postulat
trudny w realizacji .
Kolejny post na ten temat i będzie ban.
Ok juz wiem to jest poprawka KB905474, skasowalem ja i co z tego, zresetowalem kompa wszystko niby smiga nic nie wyskakuje wlaczma go a tu od razu wlacza sie aktualizacja i chce sciagnac to samo i co mam zrobic, wylaczyc aktualizacje i tak bede mial dymek ze nie aktualizuje i jestes w miejscu wyjscia, CO MAM TERAZ ZROBIC!!!
lok4you:Ludzie jaka to poprawka KB... bo enie moge jej znalesc POMOCY!!!
....a w dodatku ***.
To jest 3 pytanie o to samo, dwa inne były – czas przeszły uźyty prawidłowo – umieszczone jako osobne wątki.
Ludzie jaka to poprawka KB... bo enie moge jej znalesc POMOCY!!!
Jak ja takich gownozjadów lubie. Kradnie, a potem jeszcze się targuje.
System kosztuje tyle ile gowniana karta graficzna, ale przecieź nie stać ich na to, bo
Z racji instnienia cenzury na forum uźyję zamiennego okreslenia – "sukinsyństwo" , który w pełni oddaje mój, a i nie tylko, stosunek do takich dupowatych cwaniaków.
PS.
Czekan na dalsze wypowiedzi oszukanych przez MS, bo dla jednego uźytkownika nie chce mi się listy banów powiększać.
System kosztuje tyle ile gowniana karta graficzna, ale przecieź nie stać ich na to, bo
– takiej porady juź swego czasu Autor, tego topicu, udzielił. Bidula – rok temu sprzedawał częsci, których wartość – nawet przy ofertach z forum – prawie by mu na OS starczyła, ale przecieź na pewno miał większe potrzeby, bo ...gry nie chodzą itp.najlepiej kupić pirata
Z racji instnienia cenzury na forum uźyję zamiennego okreslenia – "sukinsyństwo" , który w pełni oddaje mój, a i nie tylko, stosunek do takich dupowatych cwaniaków.
PS.
Czekan na dalsze wypowiedzi oszukanych przez MS, bo dla jednego uźytkownika nie chce mi się listy banów powiększać.