chyba wykryli mnie za piractwo

kiedy włączam komputer, uruchamia mi się wraz z nim komunikat o zagroźeniu pirackim.

Czy to moźe być powaźna z tym sprawa, bo wypełniałęm ankietę na ten temat, na którą mnie skierowano.

Chodzi mi o ankietę, która mam mi dać klucz licencyjny. Pozostałe to się nie znam na tym. Czy oni przysyłają taki klucz, ja kto się teraz odbywa?

Odpowiedzi: 20

Rebe:
moohomor – obejście pojawiło się chyba po dniu, góra dwóch – nie chce mi się daty pierwszej informacji o nim sprawdzać.

Rebe tak między nami to nie interesuje mnie data tylko chodzi mi o to, źe chłopcy szybko sobie poradzili.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
08.03.2006 19:38:00
..narzedzie sprawdzajace oryginalnosc systemu wywaliło Ci komunikat a o tym napewno na stronie M$ znajdziesz.
WaGonik
Dodano
08.03.2006 17:41:14
Witam wszystkich! :D
Niedawno miałem problem z oryginalnością systemu Win XP ..wyskoczyła mi chmurka i tym podobne ostrzeźenia źe mogłem paśc ofiarą piractwa.Klinołem w link i wyskoczyła mi stronka micosoftu.Tam było takie nie duźe okienko umoźliwiające kupno jakiegoś klucza który sprawi źe zalegalizuje system.Chciałem kupić ale wyskoczyło źe teraz nie moźna sprawdzić autetyczności systemu itp.
Teraz chciałem z tego skoźystać i nie da rady bo zgubiłem gdzieś tą stronke i nie moge znaleść.

Moja prośba to podanie tegoź linku do strony.

Pozdrawiam.
P.S. wogule to ile czasu mam na zalegalizowanie systemu lub na kupno orginalnego????
enigmax
Dodano
08.03.2006 12:23:48
Rebe:

WaGonik – nie chce mi sie równieź sprawdzać czy osobnik upowszechniający "patent" ma na imię Bill, ale na pewno nie nosi nazwiska Gates.

i o to mi chodziło...
zapytałem z ciekawości bo i tak mnie to nie dotyczy.
WaGonik
Dodano
08.03.2006 12:10:13
AdasB – przeginasz i to w sposób , który moźe isę dla Ciebie źle skończyć.

moohomor – obejście pojawiło się chyba po dniu, góra dwóch – nie chce mi się daty pierwszej informacji o nim sprawdzać.

WaGonik – nie chce mi sie równieź sprawdzać czy osobnik upowszechniający "patent" ma na imię Bill, ale na pewno nie nosi nazwiska Gates.
Rebe
Dodano
08.03.2006 08:03:46
a tak zapytam tylko patch jest wydany od Billa ? czy z "sekond henda" ?
WaGonik
Dodano
07.03.2006 22:49:43
AdasB:
Nie.. to patch z patchem.

To juz pojawił sie patch? Szybko :wink: .

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
07.03.2006 22:22:07
Nie.. to patch z patchem.
AdasB
Dodano
07.03.2006 22:05:35
AdasB:
Chetnym wysylam na maila patch likwidujacy ten kiczowaty chwyt markketingowy Billa.

Czy to patch z niespodzianką?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
07.03.2006 21:27:01
Nazwa poprawki owszem zaczyna się od Windows Genuine Advantage ale kończy Notification.
Bobi
Dodano
07.03.2006 21:03:32
Chetnym wysylam na maila patch likwidujacy ten kiczowaty chwyt markketingowy Billa.
AdasB
Dodano
07.03.2006 20:25:11
Gusioo nie wiem czy to ta, czy nie ta poprawka.
Moja nazywa się "Windows Genuine Advantage" – i jest o niej ostatnio sporo dyskusji na forum.
I faktycznie nie mam przy niej przycisku "usuń".
tomery
Dodano
07.03.2006 20:24:55
supergrzes:
a jak odinstalowac ta poprawke?
W dodaj usuń programy masz wszystkie.( zobacz na daty i zobaczysz która to )
Under
Dodano
07.03.2006 19:52:29
tomery:
El Nino, kolego jasne źe podswietliłem tę poprawkę.
Ale niestety "usuń" się nie pojawia.

A jesteś pewny, źe to ta poprawka ?
Anonymous
Dodano
07.03.2006 19:45:39
El Nino, kolego jasne źe podswietliłem tę poprawkę.
Ale niestety "usuń" się nie pojawia.
tomery
Dodano
07.03.2006 18:37:19
Za duźo gadania, za mało działania...
Piractwo było, jest i bedzie :lol: Czy ktos tego bedzie chcial czy nie... Nie moźesz czegos zarejestrować..szukaj tego w takiej wersji aby sie dało... Sorki z góry ale takie są moje dzialania i jak narazie są skuteczne... Co do komunikatów o posadaniu nielegalnego oprogramowania.. (bez komentarza) Powyłączać je kurcze!!!!! 8)

Odwiedzajcie Moją Stronkę

POZDRO i respect!!!! 8) :lol: [/url]

# Jeśli myślałes, ze tak łatwo sobie punkty nabijesz oszukując innych to rzeczywiscie jesteś burak.
Bobi
szakal99999
Dodano
07.03.2006 10:54:44
przepraszam.. a co z rejestrem.. myślicie źe to tak łatwo pójdzie?? nie sądzę abyście byli lepsi niź informatycy MS wywalić plik który się zainstalował poprzez dodaj / usuń ? nie sądzę by to było takie banalne... obym sie mylił ... a z drugiej strony nie dziwi mnie fakt źe bil strzela w kazdy sposób w piraty... masz miesiąc na oswojenie .. jak ci się nie podoba to sp... proste nie? akurat to jest proste i logiczne .. tamto nie będize takie proste poczekajmy troche i SHUT DOWN ...pozatym jesteście pewni źe macie w komie kraka który jest wieczny? ponoc takowego na XP nie ma z SP2 chyba ze podziurawiony jak ser szwajcarski ... nie wywali cie microsoft a sama obecność w sieci wtedy.. heh to zbyt banalne by miało miejsce szukajcie w rejestrach wtyczek któr tak czy siak coś im wysyłają – a moze to ostatnia szansa przed konfiskatą kompa.. ? przecieź prawo mówi iz nie wolno uzywać piratów a temu komu wyskoczył komunikat o pirackiej wesji niech się spodziewa wizyty w domu bo defakto juź został wysłany iź ta maszyna ma nielegalne oprogramowanie z punktu widzenia MS jest to w 100% słuszne przeciez nie tylko są Windowsy aby działał komputer .. mogłeś sobie zainstalować leglnego za który zaplaciłeś a masz pirata i oni powiedzieli ci to przez sieć działa to skutecznie ... poprostu zostaliście poinformowani a co zrobią dalej to czas pokaźe ... myśle źe samo odinstalowanie tu nic nie pomoźe ... mieliście przypadki pojawiającego się pliku – wirusa który nie wiadomo jakim códem się odnawiał? ja miałem ... poddałem się i sądzę iź to będzie działać właśnie w ten sposób... bo oni tracą kasę przez takich jak my a jeśli idzie o kase... to nie wiem co dalej będzie bo oni nie zarabiaja na nas wtedy i sa niezadowoleni i prawo maja po swojej stronie ... cóź resztę pozostawiam wam do dedukcji... pozdrawiam
goodevil
Dodano
07.03.2006 09:44:18
Narzedzie szatana ? Gdybys mial kolego dowod zakupu systemu, nie mialbys teraz klopotu.

Podswietliles chociaz poprawke ? Zeby pojawil sie przycisk USUŃ ?
EL NINO
Dodano
06.03.2006 20:13:10
Narzedzie szatana ? Gdybys mial kolego dowod zakupu systemu, nie mialbys teraz klopotu.

Podswietliles chociaz poprawke ? Zeby pojawil sie przycisk USUŃ ?
EL NINO
Dodano
06.03.2006 20:13:10
No dobra a co zrobić jak w tym całym "Windows Genuine Advantage" nie mam przycisku "usuń".
Jak wtedy pozbyć się tego narzędzia szatana ( o sorry narzędzia Microsoftu) ???
tomery
Dodano
06.03.2006 20:03:47
andrzej1
Dodano:
03.03.2006 21:33:06
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3