Chyba wirus na gg...
Mam takie zapytanie, ostatnio na gg zaczepil mnie ktos podajac mi linka, a ja oczywiscie ciekawy swiata kliknelem w niego. Wyswietlila mi sie przegladarka i okienko "Monit logowania uzytkownika – OOOOOOOOOO" (czy cos w tym stylu), nie wiem czy to przypatkiem nie oznacza jakiegos wirusa, czy trojana. Zeskanowalem dyski Panda Titanum, wyleczyla pare pliczkow ale na tym sie skonczylo, nie wiem czy to przypatkiem czy to nie trojan... Dla tego chcialbym sie dowiedziec co oznacza takie okienko??
Odpowiedzi: 11
ze spamem jest inaczej
tekst:
wiec nie gadam z nieznajomym jak sie nie przedstawi.
tekst:
czesc mam na imie Anna, mam 19lat jestem brunetka, masz ochote poklikać ?
– a oto jak wygladam... –i podeje linka do strony ze skryptem javy wraz z trojanem–
wiec nie gadam z nieznajomym jak sie nie przedstawi.
spiderko:Ten komunikator to badziej mnie wku...ia niźli poźytku przynosi, w sumie wirusów się nie boje bo nie klikam w linki od nieznajomych, ale bardziej #$#%$ są dzidzie 16letnie z tekstami "cze, poklikasz? :) " , ja na to najczęściej "wypier#$@#$" i koniec pieśni. :evil:
e tam z takimi małolatami napalonymi jest dobra zabawa :)same zaczynaja rozkrecaja sie potem czytaja troche swinstewek które w pewnym momecie zaczynam pisac i same ignora zapodaja na mój nick gg (a udaja takie doswiadczone) w sumie jak policzylem to juz mam kolekcje okolo 30 takich :) wiec mysle ze jeszcze z 10 lat i juz nie zobacze na swoim gg "cze poklikasz" :)
nom ma. Gadu–Gadu na oczy nie widziałem, wiec nie znam jego moźliwości.
damiancore:Dlatego najlepiej IMO stosowac jakieś filtry, albo alternatywne komunikatory, które umoźliwiają zablokowanie takich rozmów automatycznie.
a co gadu nie takiej funkcji ?
czego ? powiedz... bo tacy uzytkownicy co sa ciekawi swiata moze sie opamietaja i beda wiedzieli gdzie nie klikac :PWaGonik:spotkałem sie juz z wiadomosciami o tresci erotycznej..
ale nie bede cytował bo nie wypada... :lol:
Dlatego najlepiej IMO stosowac jakieś filtry, albo alternatywne komunikatory, które umoźliwiają zablokowanie takich rozmów automatycznie.
spotkałem sie juz z wiadomosciami o tresci erotycznej..
kulturka rulezzz :Dspiderko:ale bardziej #$#%$ są dzidzie 16letnie z tekstami "cze, poklikasz? :) " , ja na to najczęściej "wypier#$@#$" i koniec pieśni. :evil:
Ten komunikator to badziej mnie wku...ia niźli poźytku przynosi, w sumie wirusów się nie boje bo nie klikam w linki od nieznajomych, ale bardziej #$#%$ są dzidzie 16letnie z tekstami "cze, poklikasz? :) " , ja na to najczęściej "wypier#$@#$" i koniec pieśni. :evil:
jest taki dział jak "bezpieczenstwo" na tym forum –> http://forum.centrumxp.pl/viewforum.php?f=26 ,a co do wirusa to nigdy sie nie otwiera podejrzanych linkow , a zwlaszcza od nieznajomych(najlepiej zablokowac), a to okienko dla ciebie moze oznaczac format c: w niedalekiej przyszlosci.
nie uczono ? "nie rozmawiaj z nieznajomymi.." :P
a okienko jak okienko nie trzeba było klikać, spam rozsyłany poprzez "maszynki" no i wirusik automatycznie sie ładuje w kompa chyba ze av go przechwyci ..
a okienko jak okienko nie trzeba było klikać, spam rozsyłany poprzez "maszynki" no i wirusik automatycznie sie ładuje w kompa chyba ze av go przechwyci ..
Strona 1 / 1