Chora myszka...

Witam...

Pozwole sobie na zadanie malego pytania... Zauwazylem , ze dosyc czesto myszka mi sama smiga po ekranie. Raz sobie jedzie w dol , a raz do gory. Czy moze ktos wie ,dlaczego tak sie dzieje? Oczywiscie ma to miejsce w systemie Windows XP ( nie mam innych systemow na dysku ). Wczesniej mialem Windowsa Milenium i czegos takiego nie widzialem. Myszke mam zwyka bez zbednych wodotryskow.

Pozdrawiam

Odpowiedzi: 20

Zulus_JG:
Witam...

Pozwole sobie na zadanie malego pytania... Zauwazylem , ze dosyc czesto myszka mi sama smiga po ekranie. Raz sobie jedzie w dol , a raz do gory. Czy moze ktos wie ,dlaczego tak sie dzieje? Oczywiscie ma to miejsce w systemie Windows XP ( nie mam innych systemow na dysku ). Wczesniej mialem Windowsa Milenium i czegos takiego nie widzialem. Myszke mam zwyka bez zbednych wodotryskow.

Pozdrawiam

Jak jeszcze raz zdaźy ci się coś takiego:
Odłącz myszkę z tyłu komputera poczekaj chwilę i włóź powinno pomóc, aź do następnego razu :)
damipl
Dodano
19.07.2003 12:08:39
Zulus_JG:
Witam...

Pozdrawiam

Jak jeszcze raz zdaźy ci się coś takiego:
Odłącz myszkę z tyłu komputera poczekaj chwilę i włóź powinno pomóc, aź do następnego razu :)
damipl
Dodano
19.07.2003 12:08:39
tja, na podkladce mi nie wygodnie :P moza tym mam wieksze pole do manewrow :D
gen
Dodano
13.07.2003 12:27:21
gen:
mi tez czasami mysza(optyczna) wariuje, ale to daltego bo mam dziurji w biurku :lol:

:lol: ROTFL :lol:

Moze podkladka zalatwilaby sprawe?
Anonymous
Dodano
13.07.2003 03:16:22
Kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania na temat roznich programow instalowanych w komputerach. Zdania moga sie roznic , tak jak roznia sie ludzie od siebie. Nie oznacza to , ze ten , kto ma inne zdanie jest ''chory''. Nie nalezy nikogo obrazac tylko dlatego , ze ma inne zdanie i wyrazil je w sposob przyjazny dla wszytkich i nie ublizajc nikomu. Ja mam takie zdanie i to jest moje zdanie. Moziecie wyrazic swoje . Moze byc ono inne od mojego, ale to nie oznacza , ze zaraz jestescie ''chorzy'' . Sa zdania za i zdania przeciw i z tym nalezy sie pogodzic... To jest chyba otwarte forum, i mozna na nim dyskutowac w sposob otwarty i nieskrepowany. Chyba , ze kazdy musi myslec podobnie jak ''MODERATOR'' . Jesli tak , to jaki sens ma maja wpisy na tym forum?
Zulus_JG
Dodano
13.07.2003 02:43:44
Kazdy ma prawo do wyrazenia swojego zdania na temat roznich programow instalowanych w komputerach. Zdania moga sie roznic , tak jak roznia sie ludzie od siebie. Nie oznacza to , ze ten , kto ma inne zdanie jest ''chory''. Nie nalezy nikogo obrazac tylko dlatego , ze ma inne zdanie i wyrazil je w sposob przyjazny dla wszytkich i nie ublizajc nikomu. Ja mam takie zdanie i to jest moje zdanie. Moziecie wyrazic swoje . Moze byc ono inne od mojego, ale to nie oznacza , ze zaraz jestescie ''chorzy'' . Sa zdania za i zdania przeciw i z tym nalezy sie pogodzic... To jest chyba otwarte forum, i mozna na nim dyskutowac w sposob otwarty i nieskrepowany. Chyba , ze kazdy musi myslec podobnie jak ''MODERATOR'' . Jesli tak , to jaki sens ma maja wpisy na tym forum?
Zulus_JG
Dodano
13.07.2003 02:43:44
gen:
mi tez czasami mysza(optyczna) wariuje, ale to daltego bo mam dziurji w biurku :lol:

Pewnie mysz ci wygryzła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SLAY3R
Dodano
13.07.2003 00:24:41
gen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PgX
Dodano
12.07.2003 22:24:14
gen
Dodano
12.07.2003 22:16:07
gen
Dodano
12.07.2003 22:16:07
Istotnie,bo to co opowiadasz o szkodliwości antywirusa i firewall`a to czysta herezja informatyczna.
Zapewne,tu nie myszka jest chora.... :!:
tire
Dodano
12.07.2003 10:14:50
Dobrze tamat z myszka zamykam, bo widze , ze niepotrzebnie wszedlem na inny...
Zulus_JG
Dodano
12.07.2003 03:37:31
Zulus_JG:
...

PS. Nie uzywam zadnego programu antywirusowego i jakis innych dziwnych zone alarmow itp. Szkoda mojego kompa. AMEN

Pozdrawiam

Amen bracie,Amen. :shock:
tire
Dodano
11.07.2003 23:26:15
Zulus_JG:
...

PS. Nie uzywam zadnego programu antywirusowego i jakis innych dziwnych zone alarmow itp. Szkoda mojego kompa. AMEN

Pozdrawiam

tire
Dodano
Zulus_JG:
...

Pozdrawiam

tire
Dodano
...

Nie , ludziska , spokojnie prosze... Mam zwykla myszke '' A4 Tech '' . Myszka z przewodem rolka i koleczkiem. Ona w sumie jest w miale nowa , nie ma jeszcze roku.

Jesli chodzi plik – wirus , to nie wydaje mi sie bym go mial, czesto sobie skanuje pliki przy pomocy skanera on line i to na roznych stronach. Nie mam zadnych wirusow. Usmialem sie kiedys , bo jeden ze skanerow pokazaj , ze plik exe ( Pajaczek ), moze byc wirusem. Oczywiscie , dla swietego spokoju usunolem go z kompa, ale to tylko dla zabawy.

Juz Was uspokajam, myszka po zmianach w ustawieniach mniej mi szleje, wiec nie jest tak zle...

Dzieki za zainteresowanie.

PS. Nie uzywam zadnego programu antywirusowego i jakis innych dziwnych zone alarmow itp. Szkoda mojego kompa. Te wszytskie programy tylko spowolniaja prace komputera. Ja nigdy nie mam dluzej systemu niz pol roku, czasem czesciej zmieniam system. Taki juz jestem... Trudno mi jest zlapac wirusa... Czesto wszytsko czyszcze , nie otwieram debilnych spamow ( jak odbiore , to natychmiast usuwam ). Zawsze warto pamietac , ze jesli odstales poczte od kogos ci nieznanego , lub z jakims zalacznikiem , to nie ma sie co pitoloc , usun poczte bez jej otwierania, a jesli jestes calkiem przewrazliwony na punkcie wirusa w poczcie , to odbieraj poczte ze strony www. AMEN

Pozdrawiam
Zulus_JG
Dodano
11.07.2003 22:13:22
Nie masz przypadkiem myszy optycznej i kijowej podkladki pod nia ?
EL NINO
Dodano
11.07.2003 20:19:30
Takie cuda potrafi teź wykonywać trojan Blazer5l.exe
Nie zaszkodzi sprawdzić antywirem[dobrym].

Pozdrawiam. :)
tire
Dodano
11.07.2003 18:16:55
Witam ponownie...

Po dokonaniu zmian w ustawieniach stwierdzilem ze myszka mniej debilnieje i juz mi tak nie szaleje, ale oczywiscie czasem jej sie zdazy smigac po ekranie,bez mojej wiedzy. Byc moze juz czas na zmiane myszy...
Przeczytalem inne wpisy na ten temat i chyba to bedzie jednyne rozsadne wyjscie.

Dzieki za porade , pozdrawiam...
Zulus_JG
Dodano
11.07.2003 16:31:09
Witam ponownie...

Po dokonaniu zmian w ustawieniach stwierdzilem ze myszka mniej debilnieje i juz mi tak nie szaleje, ale oczywiscie czasem jej sie zdazy smigac po ekranie,bez mojej wiedzy. Byc moze juz czas na zmiane myszy...
Przeczytalem inne wpisy na ten temat i chyba to bedzie jednyne rozsadne wyjscie.

Dzieki za porade , pozdrawiam...
Zulus_JG
Dodano
11.07.2003 16:31:09
Zulus_JG
Dodano:
11.07.2003 02:56:56
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2