[cholera] Tlen i puste okna :/
Od jakis dwoch dni walcze z moim ulubionym Tlenem i juz nie moge...
Problem polega na tym, ze po wlaczeniu komunikatora jesli pojawia sie okno z wiadomością od ktosia jest ono puste :roll:
By dowiedziec sie kto co napisal musze patrzec do archiwum, starsznie to wkurzajace. Dodam ze sprawa tyczy głownie obsługi GG, zdarzylo mi sie to (puste okno) w Tlenie chyba z dwa razy.
Po za tym raz zdarzylo sie podczas pracy komunikatora, kiedy to kolega cos tam napisal a wyskoczylo jedynie puste okno.
Aplikacje przinsalowywalem chyba z 5 razy, bez skutku.
Problem polega na tym, ze po wlaczeniu komunikatora jesli pojawia sie okno z wiadomością od ktosia jest ono puste :roll:
By dowiedziec sie kto co napisal musze patrzec do archiwum, starsznie to wkurzajace. Dodam ze sprawa tyczy głownie obsługi GG, zdarzylo mi sie to (puste okno) w Tlenie chyba z dwa razy.
Po za tym raz zdarzylo sie podczas pracy komunikatora, kiedy to kolega cos tam napisal a wyskoczylo jedynie puste okno.
Aplikacje przinsalowywalem chyba z 5 razy, bez skutku.
Odpowiedzi: 2
Dzieki, poszukam jakies starszej wersji, zainstaluje i zobaczymy co sie bedzie dzialo.
Z tego co mi wiadomo "błąd" ten występuje u niektórych uźytkowników a związany jest ponoć ze wszystkimi nowszymi wersjami Tlena które mają w sobie funkcję wyszukiwarki w archiwum. Tak więc zainstalowanie starszej wersji komunikatora powinno pomóc.
Strona 1 / 1