cholera. restart

Co ejst z moim kompem.
Gdy sciagam jakies pliki z kazy slycham muzy jestem w necie gram to mi sie restartuje komp!
Co to moze byc?
MAcie jakies łątki do tego?

Odpowiedzi: 5

SEBA__W:
Co ejst z moim kompem.
Gdy sciagam jakies pliki z kazy slycham muzy jestem w necie gram to mi sie restartuje komp!
Co to moze byc?

po pierwsze to zmien czcionke i nie pisz boldem ani kolorem !

po drugie to szukaj
B3T0N
Dodano
09.03.2003 14:33:00
SEBA__W:
Co ejst z moim kompem.
Co to moze byc?

po pierwsze to zmien czcionke i nie pisz boldem ani kolorem !

po drugie to szukaj
B3T0N
Dodano
09.03.2003 14:33:00
Moźe karta graficzna ci się przegrzewa. Jak się przegrzeje to załącza się zabezpieczenie przed spaleniem zmień wentylator na karcie.
Kamil
Dodano
09.03.2003 14:18:56
Powodów moźe być wiele. Wyłącz restartowanie przy błędzie (właściwości systemu –> Zaawansowane –> Ustawienia przy uruchamianie i odzyskiwanie –> odznacz automatyczne uruchom ponownie) przy restarcie masz informację STOP: nr_błędu. Wejdź na www.msinfo.pl i wpisz w wyszukiwarkę "STOP: nr_błędu". Życzę powodzenia.
rysiek15
Dodano
24.02.2003 16:18:46
Powodów moźe być wiele. Wyłącz restartowanie przy błędzie (właściwości systemu –> Zaawansowane –> Ustawienia przy uruchamianie i odzyskiwanie –> odznacz automatyczne uruchom ponownie) przy restarcie masz informację STOP: nr_błędu. Wejdź na www.msinfo.pl i wpisz w wyszukiwarkę "STOP: nr_błędu". Życzę powodzenia.
rysiek15
Dodano
24.02.2003 16:18:46
Anonymous
Dodano:
23.02.2003 21:24:09
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1