cholera. restart
Co ejst z moim kompem.
Gdy sciagam jakies pliki z kazy slycham muzy jestem w necie gram to mi sie restartuje komp!
Co to moze byc?
MAcie jakies łątki do tego?
Gdy sciagam jakies pliki z kazy slycham muzy jestem w necie gram to mi sie restartuje komp!
Co to moze byc?
Odpowiedzi: 5
SEBA__W:Co ejst z moim kompem.
Co to moze byc?
po pierwsze to zmien czcionke i nie pisz boldem ani kolorem !
po drugie to szukaj
SEBA__W:Co ejst z moim kompem.
Co to moze byc?
po pierwsze to zmien czcionke i nie pisz boldem ani kolorem !
po drugie to szukaj
Moźe karta graficzna ci się przegrzewa. Jak się przegrzeje to załącza się zabezpieczenie przed spaleniem zmień wentylator na karcie.
Powodów moźe być wiele. Wyłącz restartowanie przy błędzie (właściwości systemu –> Zaawansowane –> Ustawienia przy uruchamianie i odzyskiwanie –> odznacz automatyczne uruchom ponownie) przy restarcie masz informację STOP: nr_błędu. Wejdź na www.msinfo.pl i wpisz w wyszukiwarkę "STOP: nr_błędu". Życzę powodzenia.
Powodów moźe być wiele. Wyłącz restartowanie przy błędzie (właściwości systemu –> Zaawansowane –> Ustawienia przy uruchamianie i odzyskiwanie –> odznacz automatyczne uruchom ponownie) przy restarcie masz informację STOP: nr_błędu. Wejdź na www.msinfo.pl i wpisz w wyszukiwarkę "STOP: nr_błędu". Życzę powodzenia.
Strona 1 / 1