chkdsk i defrag
po kaźdym uruchomieniu kompa włącza się chkdsk skanuje dysk , kończy i zaczyna od początku skanowanie.Czasami zawiesza się. nie mogę defragmentować–––pojawia się komunikat: nie moźna przeprowadzić skanowania z powodu uszkodzenia pliku C:FOUND.003 jak to ugryźć.z g. dzięki
Odpowiedzi: 9
resztki jakiegos skrzyzowanego pliku.
Najlepiej przeinstaluj system (format + czysta instalacja). Jako system polecam XP :)
Najlepiej przeinstaluj system (format + czysta instalacja). Jako system polecam XP :)
resztki jakiegos skrzyzowanego pliku.
Wywal ten plik.
Dziwne, ja szukalem tego pliku u siebie i nic mi nie znalazlo takiego :shock: Ty wogule masz xp :?:
Dziwne, ja szukalem tego pliku u siebie i nic mi nie znalazlo takiego :shock: Ty wogule masz xp :?:
próbowałam Norton Disk Doctor i komunikat ten sam.pozdr.
Moim zdaniem powinnaś zainstalować bardziej zaawansowane narzędzia np. Norton System Works i tam narzędziem Disk Doctor dokładnie przebadać fizyczną strukturę dysku. Polecam takźe System Mechanic 4.
Strona 1 / 1