Chciałbym, pragnę...
Dawno mnie tu nie było. Ale nadal jest tu fajnie jak zawsze, widzę.
Coś mnie ruszyło nagle i chciałbym tutaj pisać jak kiedyś a w dodatku chciałbym dostać się do grupy "Sympatyków" a w następnej kolejności moderatorem zostać. Co muszę zrobić??
P.S.
Ja naprawdę bym chciał. I wiedzę mam i światły człek ze mnie jest...
Coś mnie ruszyło nagle i chciałbym tutaj pisać jak kiedyś a w dodatku chciałbym dostać się do grupy "Sympatyków" a w następnej kolejności moderatorem zostać. Co muszę zrobić??
P.S.
Ja naprawdę bym chciał. I wiedzę mam i światły człek ze mnie jest...
Odpowiedzi: 20
zart sobie robisz ?W.Axl Rose:Nie chce flooda robić, ale widzę muszę. To jakaś szansa jest co do moich próśb? Rozumiem źe rada starców obraduje. No to czekam cierpliwie. Jak coś to mogę podeprzeć jakimś wspomagaczem umysła. Co lubita :?: :P
Nie chce flooda robić, ale widzę muszę. To jakaś szansa jest co do moich próśb? Rozumiem źe rada starców obraduje. No to czekam cierpliwie. Jak coś to mogę podeprzeć jakimś wspomagaczem umysła. Co lubita :?: :P
EL NINO:"funta kłaków" :P :P .
P.S. Dam nawet 60.
A to bedo te kłaki co to na tej kolorowej czaszce masz. Z tak mądrej głowy to bym choć kilka chciał :lol:
Palcowkes szczelil :P . To mialo chyba leciec "funta kłaków" :P :P .W.Axl Rose:30 tysiąców funciaków
P.S. Dam nawet 60.
Oj to fajowo. A dasz mnie jeszcze 30 tysiąców funciaków na tydzień? Tak by fajowo było... :PEL NINO:Na poczatek na zapleczu. Bedziesz grzal lawke rezerwowych. Jak Dudek kurna. Ciesz sie, bo bedziesz w dobrym towarzystwie :P .
Na poczatek na zapleczu. Bedziesz grzal lawke rezerwowych. Jak Dudek kurna. Ciesz sie, bo bedziesz w dobrym towarzystwie :P .W.Axl Rose:W sympatykach czy w moderatorach, tak na początek ?? :P
W.Axl Rose:EL dziękuje. W sympatykach czy w moderatorach, tak na początek ?? :P
W banitach ;]
EL NINO:Juz miejsce dla Ciebie szykuje.
EL dziękuje. W sympatykach czy w moderatorach, tak na początek ?? :P
Po prostu NIKT :mrgreen: .W.Axl Rose:A kto to taki ten tire :?: :P
gusioo juz nie wyladuje, bo go w kapuscie znajdli kiedys – on jest tam u siebie :P :P .W.Axl Rose:Gusioo, nie wiem co się zaczyna ale wydaje mi się źe sam w kapuście wylądujesz...
Rose, zgadza sie. Za tydzien. Tyle ze nie na Wenus a w szambie. I nie ludzie, a odchody – znaczy gowno :mrgreen: .
Juz miejsce dla Ciebie szykuje.
EL NINO:Koledze chodzi o fuckera i abcug. Zmienisz, bedzie git..
Chłopaki, przecieź ja mam taki podpis od dawna. I nic nikomu nie przeszkadzał jak do tej pory.
EL NINO:Nie zmienisz, wyladujesz tam gdzie tire :P :P .
A kto to taki ten tire :?: :P
EL NINO:P.S. Moderatorem bedziesz, gdy pierwsi ludzie na Wenus wyladuja :mrgreen: .
A kiedy to się odbędzie? Coś tam słyszałem w telewizorze źe za tydzień jakiś czy cuś :wink:
P.S.
Gusioo, nie wiem co się zaczyna ale wydaje mi się źe sam w kapuście wylądujesz...
Moźe o podpis?
Co do tych punktów, które niby spełniasz to IMO tak dobrze nie jest, o ile staźem się mieścisz to zarówno poczucia humoru jak i niesienia pomocy innym nie uświadczyłem z Twojej strony. Moźem ślepy.
Fajnie, źe masz ambicje, ale skromnością nie grzeszysz niestety.
Co do tych punktów, które niby spełniasz to IMO tak dobrze nie jest, o ile staźem się mieścisz to zarówno poczucia humoru jak i niesienia pomocy innym nie uświadczyłem z Twojej strony. Moźem ślepy.
Fajnie, źe masz ambicje, ale skromnością nie grzeszysz niestety.
EL NINO:Nie zmienisz, wyladujesz tam gdzie tire :P :P .
W kapuście ?
Koledze chodzi o fuckera i abcug. Zmienisz, bedzie git. Nie zmienisz, wyladujesz tam gdzie tire :P :P .
P.S. Moderatorem bedziesz, gdy pierwsi ludzie na Wenus wyladuja :mrgreen: .
P.S. Moderatorem bedziesz, gdy pierwsi ludzie na Wenus wyladuja :mrgreen: .
Rebe:W.Axl Rose – wypadł z tym "matkojebcą" i to w abcugach, bo moźe to i zwykła forma dla ciebie, ale nie oznacza to, źe masz prawo ją upowszechniać.
PS.
W kwestii ew. pyskówek : "Co wolno Wojewodzie,.....".
Zupełnie nie wiem kolego Rebe o co się Tobie rozchodzi??
W.Axl Rose – wypadł z tym "matkojebcą" i to w abcugach, bo moźe to i zwykła forma dla ciebie, ale nie oznacza to, źe masz prawo ją upowszechniać.
PS.
PS.
Sie zaczyna.
Sie zaczyna.
gieras:http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=16756Jednocześnie uprzedzam, źe wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".
No to trzy pierwsze punkty spełniam z nadmiarem. Co do czwartego to zawsze moźemy się dogadać :lol:
P.S. Nacisku źadneg nie wywieram. Tylk ładnie pytam i proszę...
gieras:http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=16756Jednocześnie uprzedzam, źe wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".
No to trzy pierwsze punkty spełniam z nadmiarem. Co do czwartego to zawsze moźemy się dogadać :lol:
P.S. Nacisku źadneg nie wywieram. Tylk ładnie pytam i proszę...
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=16756
Jednocześnie uprzedzam, źe wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".