Chcialbym Opere 7.21 PL

przegladam te topiki i zauwazylem ze wiekszosc userow chwali te przegladarke(bezpieczenstwo,wyglad itp.)Moje pytanie a jednoczesnie prosba brzmi:
Czy moglby ktos poprowadzic krok po kroku jak zamienic explorera na opere?(jestem w tych sprawach bardzo zielony)

Odpowiedzi: 20

Czy o to chodzi?
W ustawach daj na " podawaj się za MSIE 6."
tire
Dodano
03.11.2003 22:18:31
A typ adresu gg:xxxxxxxxx. Czemu raz wyswietla poprawnie a raz nie?
brtx
Dodano
03.11.2003 22:16:35
brtx:
Operka spoko!! Wlasnie zainstalowalem :D
PS jest jakis POP–UP killer integrujacy sie z Operka??

UPDT: Znalazlem w opcjach. Teraz jest super miodzio! IE SUX! :)

Jest i blokuje ten cholerny pop–up na centrum.
Doprowadza mnie do .........//... :D
tire
Dodano
03.11.2003 22:07:02
brtx:
jest jakis POP–UP killer integrujacy sie z Operka??

Zapytuje sie: a po co? Nie wystarczaja funkcje wbudowane w przegladarke? Tak jak to widac tutaj
wins
Dodano
03.11.2003 22:03:35
Operka spoko!! Wlasnie zainstalowalem :D
PS jest jakis POP–UP killer integrujacy sie z Operka??

UPDT: Znalazlem w opcjach. Teraz jest super miodzio! IE SUX! :)
brtx
Dodano
03.11.2003 21:58:11
pbartek:
SORRY ze na pewno na temat nie napisze ale juz pisze tutaj(przepraszam wszytskich) aale nie wiem o o co chodzi z ta opera na forum co drugi tamet ma slowo opera co to takiego wiem ze przegladarka ale przeciez nie lepsza od inerneta wxplorera chyba??co nie???co???

Sorry.Myslę,źe kolega poprostu nie zna Opery.
A porównanie jej do IE,to tak jakby Nortona porównywał z Ukrainian Narodnyj Antywirus.
Ot,co :wink:
tire
Dodano
03.11.2003 21:17:44
pbartek:
SORRY ze na pewno na temat nie napisze ale juz pisze tutaj(przepraszam wszytskich) aale nie wiem o o co chodzi z ta opera na forum co drugi tamet ma slowo opera co to takiego wiem ze przegladarka ale przeciez nie lepsza od inerneta wxplorera chyba??co nie???co???

IE jest chyba najbardziej przyjazną ;), bezpieczną ;), ergonomiczną ;) przeglądarką dla uźytkownika, tak więc nie ma lepszej. Kumaci wiedzą, o co chodzi ;)
A tak w ogóle to poczytaj sobie dokładnie wszystko, ściągnij, zainstaluj i sam zobacz :)
wirus
Dodano
03.11.2003 20:24:56
pbartek
Dodano
03.11.2003 20:13:26
gieras:
ej no niekloccie sie ! w sumie to nikt z was niewie skad mam licencje :P niewarto sie klocic z tego powodu !

HIG: Nikt mnie nie bedzie posądzał o złodziejstwo,tylko dlatego,źe tak mu się zachciewa.To jest wprost bezczelne chamstwo!

Co do Opery,to sprawdziłem ją z Outpost PF Pro 2.
U mnie marnie to chodziło.
Jednak,nie ma to jak McAfee Personal Firewall Plus :D
Teź legalny,zakupiony z pudełkiem.
Nie chce mi się dawać zdjęcia licencji........ :? :!:
tire
Dodano
02.11.2003 22:02:43
gieras:
ej no niekloccie sie ! w sumie to nikt z was niewie skad mam licencje :P niewarto sie klocic z tego powodu !

Ho, ho, ho, ho (jak mawiają amerykańscy mikołaje) :D Nikt się nie kłóci :)
A o którą licencję ci chodzi – tą na Photoshopa czy Corela ;) :D
Pozdrówka, śmiechu nigdy za wiele.

No i witamy theboss–a w klubie :)
wirus
Dodano
02.11.2003 21:17:24
gieras
Dodano
02.11.2003 21:08:23
krecik:
Widzę, źe Opera przezywa wielki boom na tym forum. W końcu ludzie uświadamiają sobie, źe microshit nie jest "jedyną słuszną" firmą.

Ale niestety, M$ jeszcze tak długo będzie postrzegany. Userzy są zbyt przyzwyczajeni do tych produktów. Większość nawet pewnie nie słyszała o Operce, Mozilli czy chociaźby Open Office.
wirus
Dodano
02.11.2003 20:52:17
Ja juz testuje.Jestem z operki bardzo zadowlony.IE juz zawedrowal do kosza(szkoda, ze dopiero teraz).
theboss78
Dodano
02.11.2003 20:50:48
Widzę, źe Opera zbiera same dobre opinie. Ja pójdę za głosem ludu i takźe ją sobie przetestuję. Póki co ją ściągam. jeszcze 2,5 MB :wink: Później napisze o swoich odczuciach do tego programu.

Ech, nigdy sądziłem, źe będę zmieniał IE na coś innego 8)
Pawek
Dodano
02.11.2003 20:43:00
Ej,juź wszystko wiem.
Byłeś jednak u tego urologa w Warszawie :?: :D :D
tire
Dodano
02.11.2003 19:40:34
tire:
Ty nie masz Visy napewno.Nigdy nią w necie nie płaciłes,nie stać cię.....
EOT kurna EOT, bo dnia nastepnego ze smiechu nie dotrzymam.
EL NINO
Dodano
02.11.2003 19:04:16
Powiem tak.
Ty nie masz Visy napewno.Nigdy nią w necie nie płaciłes,nie stać cię.....
Cokolwiek bym napisał,i tak będzie ch...wo.
Czyli dajmy sobie spokój,co :?:
tire
Dodano
02.11.2003 18:54:09
tire:
Ja zapłaciłem kartą Visa
Chcialoby sie rzec: "a swistak siedzi ..." :P . Inaczej mowiac, ja wiem kto sie tlumaczy.
tire:
...jednocześnie broniąc kolegę gieras
gieras robi co uwaza za sluszne (placi Visą, a na priv bedzie tlumaczyl, jak sie to placi :lol: ) i nie mnie go oceniac. Z drugiej jednak strony nie wiedzialem, ze masz papiery adwokata ?
EL NINO
Dodano
02.11.2003 18:38:57
Masz dowody :?:
Jak nie,to nie obraźaj userów,których wszędzie uwaźasz za złodziei :!:

Ja zapłaciłem kartą Visa i mam rejestrowaną transakcję.Pisałem o tym zakupie.
Więc wypraszam sobie,p.moderatorze,głupie uwagi jednocześnie broniąc kolegę gieras

Nie wyobraźnia a arogancja nie ma granic :lol: :lol: :lol:
tire
Dodano
02.11.2003 18:18:12
gieras:
UPDATE: i PO reklamach :D
Nastepny ktory karta Visy zaplacil :P :P .
EL NINO
Dodano
02.11.2003 17:56:24
Doktor X
Dodano:
02.11.2003 10:22:34
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2