Chcialbym Opere 7.21 PL
przegladam te topiki i zauwazylem ze wiekszosc userow chwali te przegladarke(bezpieczenstwo,wyglad itp.)Moje pytanie a jednoczesnie prosba brzmi:
Czy moglby ktos poprowadzic krok po kroku jak zamienic explorera na opere?(jestem w tych sprawach bardzo zielony)
Czy moglby ktos poprowadzic krok po kroku jak zamienic explorera na opere?(jestem w tych sprawach bardzo zielony)
Odpowiedzi: 20
Czy o to chodzi?
W ustawach daj na " podawaj się za MSIE 6."
W ustawach daj na " podawaj się za MSIE 6."
A typ adresu gg:xxxxxxxxx. Czemu raz wyswietla poprawnie a raz nie?
brtx:Operka spoko!! Wlasnie zainstalowalem :D
PS jest jakis POP–UP killer integrujacy sie z Operka??
UPDT: Znalazlem w opcjach. Teraz jest super miodzio! IE SUX! :)
Jest i blokuje ten cholerny pop–up na centrum.
Doprowadza mnie do .........//... :D
brtx:jest jakis POP–UP killer integrujacy sie z Operka??
Zapytuje sie: a po co? Nie wystarczaja funkcje wbudowane w przegladarke? Tak jak to widac tutaj
Operka spoko!! Wlasnie zainstalowalem :D
pbartek:SORRY ze na pewno na temat nie napisze ale juz pisze tutaj(przepraszam wszytskich) aale nie wiem o o co chodzi z ta opera na forum co drugi tamet ma slowo opera co to takiego wiem ze przegladarka ale przeciez nie lepsza od inerneta wxplorera chyba??co nie???co???
Sorry.Myslę,źe kolega poprostu nie zna Opery.
A porównanie jej do IE,to tak jakby Nortona porównywał z Ukrainian Narodnyj Antywirus.
Ot,co :wink:
pbartek:SORRY ze na pewno na temat nie napisze ale juz pisze tutaj(przepraszam wszytskich) aale nie wiem o o co chodzi z ta opera na forum co drugi tamet ma slowo opera co to takiego wiem ze przegladarka ale przeciez nie lepsza od inerneta wxplorera chyba??co nie???co???
IE jest chyba najbardziej przyjazną ;), bezpieczną ;), ergonomiczną ;) przeglądarką dla uźytkownika, tak więc nie ma lepszej. Kumaci wiedzą, o co chodzi ;)
A tak w ogóle to poczytaj sobie dokładnie wszystko, ściągnij, zainstaluj i sam zobacz :)
SORRY ze na pewno na temat nie napisze ale juz pisze tutaj(przepraszam wszytskich) aale nie wiem o o co chodzi z ta opera na forum co drugi tamet ma slowo opera co to takiego wiem ze przegladarka ale przeciez nie lepsza od inerneta wxplorera chyba??co nie???co???
gieras:ej no niekloccie sie ! w sumie to nikt z was niewie skad mam licencje :P niewarto sie klocic z tego powodu !
HIG: Nikt mnie nie bedzie posądzał o złodziejstwo,tylko dlatego,źe tak mu się zachciewa.To jest wprost bezczelne chamstwo!
Co do Opery,to sprawdziłem ją z Outpost PF Pro 2.
U mnie marnie to chodziło.
Jednak,nie ma to jak McAfee Personal Firewall Plus :D
Teź legalny,zakupiony z pudełkiem.
Nie chce mi się dawać zdjęcia licencji........ :? :!:
gieras:ej no niekloccie sie ! w sumie to nikt z was niewie skad mam licencje :P niewarto sie klocic z tego powodu !
Ho, ho, ho, ho (jak mawiają amerykańscy mikołaje) :D Nikt się nie kłóci :)
A o którą licencję ci chodzi – tą na Photoshopa czy Corela ;) :D
Pozdrówka, śmiechu nigdy za wiele.
No i witamy theboss–a w klubie :)
ej no niekloccie sie ! w sumie to nikt z was niewie skad mam licencje :P niewarto sie klocic z tego powodu !
krecik:Widzę, źe Opera przezywa wielki boom na tym forum. W końcu ludzie uświadamiają sobie, źe microshit nie jest "jedyną słuszną" firmą.
Ale niestety, M$ jeszcze tak długo będzie postrzegany. Userzy są zbyt przyzwyczajeni do tych produktów. Większość nawet pewnie nie słyszała o Operce, Mozilli czy chociaźby Open Office.
Ja juz testuje.Jestem z operki bardzo zadowlony.IE juz zawedrowal do kosza(szkoda, ze dopiero teraz).
Widzę, źe Opera zbiera same dobre opinie. Ja pójdę za głosem ludu i takźe ją sobie przetestuję. Póki co ją ściągam. jeszcze 2,5 MB :wink: Później napisze o swoich odczuciach do tego programu.
Ech, nigdy sądziłem, źe będę zmieniał IE na coś innego 8)
Ech, nigdy sądziłem, źe będę zmieniał IE na coś innego 8)
Ej,juź wszystko wiem.
Byłeś jednak u tego urologa w Warszawie :?: :D :D
Byłeś jednak u tego urologa w Warszawie :?: :D :D
EOT kurna EOT, bo dnia nastepnego ze smiechu nie dotrzymam.tire:Ty nie masz Visy napewno.Nigdy nią w necie nie płaciłes,nie stać cię.....
Powiem tak.
Ty nie masz Visy napewno.Nigdy nią w necie nie płaciłes,nie stać cię.....
Cokolwiek bym napisał,i tak będzie ch...wo.
Czyli dajmy sobie spokój,co :?:
Ty nie masz Visy napewno.Nigdy nią w necie nie płaciłes,nie stać cię.....
Cokolwiek bym napisał,i tak będzie ch...wo.
Czyli dajmy sobie spokój,co :?:
Chcialoby sie rzec: "a swistak siedzi ..." :P . Inaczej mowiac, ja wiem kto sie tlumaczy.tire:Ja zapłaciłem kartą Visa
gieras robi co uwaza za sluszne (placi Visą, a na priv bedzie tlumaczyl, jak sie to placi :lol: ) i nie mnie go oceniac. Z drugiej jednak strony nie wiedzialem, ze masz papiery adwokata ?tire:...jednocześnie broniąc kolegę gieras
Masz dowody :?:
Jak nie,to nie obraźaj userów,których wszędzie uwaźasz za złodziei :!:
Ja zapłaciłem kartą Visa i mam rejestrowaną transakcję.Pisałem o tym zakupie.
Więc wypraszam sobie,p.moderatorze,głupie uwagi jednocześnie broniąc kolegę gieras
Nie wyobraźnia a arogancja nie ma granic :lol: :lol: :lol:
Jak nie,to nie obraźaj userów,których wszędzie uwaźasz za złodziei :!:
Ja zapłaciłem kartą Visa i mam rejestrowaną transakcję.Pisałem o tym zakupie.
Więc wypraszam sobie,p.moderatorze,głupie uwagi jednocześnie broniąc kolegę gieras
Nie wyobraźnia a arogancja nie ma granic :lol: :lol: :lol:
Nastepny ktory karta Visy zaplacil :P :P .gieras:UPDATE: i PO reklamach :D