+++ Chaos Legion – brak cut scenes (mpg) +++
Czesc!
Problem dotyczy gry Chaos Legion (bardzo dobra wyrzynanka :)). Wszytsko chodzi OK, poza jednym elementem – w grze nie odtwrzaja sie zadne filmiki (sa one w formacie mpg) natomias po zalaczeniu do dowolnego playera ida bez problemu.
Jaka moze byc tego przyczyna? Z tego co wiem u kumpla chodzi bez zarzutu.
Moja konfiguracja :
>gfx : ATI R9100 64MB na Catalyst 3.8
>OS : WXP+SP1
Byc moze przyczyna jest obecnoosc SP1, ale bez niego sterowniki nie dziala tak dobrze jak powinny.
Problem dotyczy gry Chaos Legion (bardzo dobra wyrzynanka :)). Wszytsko chodzi OK, poza jednym elementem – w grze nie odtwrzaja sie zadne filmiki (sa one w formacie mpg) natomias po zalaczeniu do dowolnego playera ida bez problemu.
Jaka moze byc tego przyczyna? Z tego co wiem u kumpla chodzi bez zarzutu.
Moja konfiguracja :
>gfx : ATI R9100 64MB na Catalyst 3.8
>OS : WXP+SP1
Byc moze przyczyna jest obecnoosc SP1, ale bez niego sterowniki nie dziala tak dobrze jak powinny.
Odpowiedzi: 2
Witam ponownie...
Udalo mi sie rozwiklac zagadke : sprawa polega na odopwiednim skonfigurowaniu flitrow ffdshow.
Nalezy w sekcji Kodeki (Codecs) zaznaczyc opcje Raw Video – Use All lub w nowszych wersjach Raw Video – all supported.
Nalezy takze odznaczyc opcje Overlay Mixer.
Tyle, dziekuje za uwage.
Udalo mi sie rozwiklac zagadke : sprawa polega na odopwiednim skonfigurowaniu flitrow ffdshow.
Nalezy w sekcji Kodeki (Codecs) zaznaczyc opcje Raw Video – Use All lub w nowszych wersjach Raw Video – all supported.
Tyle, dziekuje za uwage.
Witam ponownie...
Tyle, dziekuje za uwage.
Tyle, dziekuje za uwage.
Strona 1 / 1