chamski scandisk :)
witam
zrobilem sobie scan disku tym oto programem, znalazl beledy i je usunal... z tym ze usunal mi tez baaaaardzo wazny katalog z bardzo waznymi danymi. to wszystko przeniosl do katalogu file.000 (chyba jakos tak :) ) i pozmienial nazwy plikow i ich rozszerzenia na chk. czy da sie to jakos odzyskac? korzystalem juz z programu easy recovery ale to nic nie dalo. prosze pomozcie
zrobilem sobie scan disku tym oto programem, znalazl beledy i je usunal... z tym ze usunal mi tez baaaaardzo wazny katalog z bardzo waznymi danymi. to wszystko przeniosl do katalogu file.000 (chyba jakos tak :) ) i pozmienial nazwy plikow i ich rozszerzenia na chk. czy da sie to jakos odzyskac? korzystalem juz z programu easy recovery ale to nic nie dalo. prosze pomozcie
Odpowiedzi: 3
spróbuj programu final data, gdy inne znane programy nie dały rady on u mnie sprawdził się w 100%. Do pobrania z str.pcworld. wersja share ale jest wszystko co trzeba.
Pewnie spece od 'odzysku' danych by sobie poradzili... Samemu, to jedynie moźesz pogorszyć sytuację. Skoro EasyRecovery nie pomógł, to widzę nikłe nadzieje na samodzielne odzyskanie danych. Jednak jak napisałem na samym początku – jeśli te dane są dla Ciebie naprawdę waźne, to opłaca się IMO oddać dysk specjalistycznej firmie (ostrzegam jednak – bardzo drogi to sposób).
IMO nie da rady.
Strona 1 / 1