Cenzura
Bardzo nie podoba mi się to, co się dzieje na tym forum.
Właśnie ktoś usunął moje 2 posty, na których obraźałem (słusznie) Menelutora. Takźe wprowadzenie cenzury na przeklinanie. Co ci szkodzi Administrator, źe będzie pisać kurva zamiast kurwa!
Właśnie ktoś usunął moje 2 posty, na których obraźałem (słusznie) Menelutora. Takźe wprowadzenie cenzury na przeklinanie. Co ci szkodzi Administrator, źe będzie pisać kurva zamiast kurwa!
Odpowiedzi: 20
Lencew:a co zabronisz mi pisać posty ?
A jakźe. Koniec cackania kolego, odkopujesz podgnite juź dawno tematy i dopisujesz w nich gów... warte odpowiedzi.
Jeszcze raz zobacze, źe wyślesz choćby dwa posty pod rząd nie uźywając opcji Zmień i wszystkie wylecą w piz... Niestety zmuszasz mnie (nas) do tego, kładąc laske na wszystki upomnienia.
Wiedz ponadto, źe ręka sprawiedliwości ludowej czuwa.
EoT, topic closed.
Lencew:a co zabronisz mi pisać posty ?
A jakźe. Koniec cackania kolego, odkopujesz podgnite juź dawno tematy i dopisujesz w nich gów... warte odpowiedzi.
Jeszcze raz zobacze, źe wyślesz choćby dwa posty pod rząd nie uźywając opcji Zmień i wszystkie wylecą w piz... Niestety zmuszasz mnie (nas) do tego, kładąc laske na wszystki upomnienia.
Wiedz ponadto, źe ręka sprawiedliwości ludowej czuwa.
EoT, topic closed.
Lencew:spiderko:Głębiej nie moźna było ?
Nie rozumiem o co ci chodzi :?
O to:
22 Sierpnia 2002 – data ostatniego postu w tamacie, w którym coś napisałeś wczoraj.
Jest takich Twoich wykopalisk więcej.
Umiejętność szukania na forum to rzecz godna uznania,ale nie w tego typu tematach.
SLAY3R:Widzę, źę Lancew chyba ma zestaw "mały archeolog", jaką by tu karę zastosować ? ^^
Jeśli ci chodzi o mnie to juź nie Lancew tylko Lencew , a co do tematu to po 1 – a co zabronisz mi pisać posty ? Po 2 myśle źe kaźdy user moźe pisać na nie zablokowanym forum w miare treści postu , po 3 – kara za pisanie postów na "starych ankietach" wcale nie jesteś śmieszny jeśli ci sie tak wydaje :lol: :lol: :lol: :D :D :) :lol:
spiderko:Głębiej nie moźna było ?
Nie rozumiem o co ci chodzi :?
Jestem przeciwny cenzurze, ale nie tak do końca. Bo nie lubię czytać postów typu "ku**** co ku**** wy ch**** ze mi ku**** nie dziala komputer" ;)
Widzę, źę Lancew chyba ma zestaw "mały archeolog", jaką by tu karę zastosować ? ^^
Głębiej nie moźna było ?
Macie racje – aby forum było miłe i przyjemne dla innych uźytkowników napewno nie powinno być wulgarne w źaden sposób , nie ma sensu "zaśmiecania" forum wulgaryzmami skoro moźna to załatwić na PW :D .
Widzicie sprawa rozwiązana.
leopold jesli nie bylo to moze rzeczywiscie meneloutor ja nie patrze kto pisze tylko jak...
Mrsit to nie ty usunąłeś moje dwie odpowiedzi, tylko Menelutor (właśnie dowiedziałem się, źe ma on prawo w tej kategorii usuwania postów. Zapewniam cię mrsit, źe w tych odpowiedziach nie było ani jednego wulgarnego wyrazu. I co wy na to?
mrsit:Ja usunalem
Czyzby.......??
mrsit:Ja usunalem
Czyzby.......??
Piszesz, ze nie podoba ci się to co dzieje sie na Forum.
Tylko usuwając niepotrzebne posty i stosując cenzurę moźemy sprawić, źe Forum będzie podobało się innym.
W sprawie wulgaryzmów o obraźania innych patrz post wyźej!
Tylko usuwając niepotrzebne posty i stosując cenzurę moźemy sprawić, źe Forum będzie podobało się innym.
W sprawie wulgaryzmów o obraźania innych patrz post wyźej!
Właśnie ktoś usunął moje 2 posty, na których obraźałem (słusznie) Menelutora. Takźe wprowadzenie cenzury na przeklinanie. Co ci szkodzi Administrator, źe będzie pisać kurva zamiast k––––!
Ja usunalem wychodzac z zalozenia ze sprawa przeklinania i generalnie wulgaryzmow zostala jasno wyjasniona i bez znaczenia jest tu ich pisownia liczy sie intencja autora. Cenzura jest i bedzie i nie podlega to dyskusji.
Leopold sprawa jest prosta:
1. To forum ma sluzyc pomocy i wymianie doswiadczen a nie przeklinaniu obrazaniu sie itd. slusznego czy nie. Swoj poglad mozesz smialo wyrazic w inny sposob (czyt. nie obrazajacy uzytkownika)
2. Jesli masz osobiste pretensje czy uwagi do dowolnego uzytkonika istnieje PW.
Mysle ze dosc jasno wyjasnilem problem jesli nadal masz watpliwosci smialo pisz :D
Właśnie ktoś usunął moje 2 posty, na których obraźałem (słusznie) Menelutora. Takźe wprowadzenie cenzury na przeklinanie. Co ci szkodzi Administrator, źe będzie pisać kurva zamiast k––––!
Ja usunalem wychodzac z zalozenia ze sprawa przeklinania i generalnie wulgaryzmow zostala jasno wyjasniona i bez znaczenia jest tu ich pisownia liczy sie intencja autora. Cenzura jest i bedzie i nie podlega to dyskusji.
1. To forum ma sluzyc pomocy i wymianie doswiadczen a nie przeklinaniu obrazaniu sie itd. slusznego czy nie. Swoj poglad mozesz smialo wyrazic w inny sposob (czyt. nie obrazajacy uzytkownika)
Mysle ze dosc jasno wyjasnilem problem jesli nadal masz watpliwosci smialo pisz :D
Szybciej na pewno nie piszesz. Kiedyś zajmowałem się tym zawodowo :lol: .
Na prawdę nie kapujesz dlaczego tak napisałem?
Róźnica czasu miedzy jednym postem a drógim wynosiła 3 minuty...
Na prawdę nie kapujesz dlaczego tak napisałem?
Róźnica czasu miedzy jednym postem a drógim wynosiła 3 minuty...
BTW : Skad ty mozessz wiedziec jak ja szybko pisze na klawierze ??? napewnno szybciej od ciebie
Strona 1 / 1