centrum zapezpieczen
witam. mam zainstalowany service pack 2 ale wkurza mnie ta ikonka kolo zegara, ta tarcza czy cokolwiek to jest :) czy wie ktos jak mozna sie jej pozbyc?
Odpowiedzi: 5
Jeśli chcesz całkowicie wyłączyć centrum zabezpieczeń to zrób tak jak piszą koledzy
A jeśli chcesz pozbyć się tylko wyskakującej tarczy to zrób tak:
Panel Sterowania :arrow: Centrum zabezpieczeń :arrow: Zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeć (Zasoby z lewej)
i odptaszkuj pola
A jeśli chcesz pozbyć się tylko wyskakującej tarczy to zrób tak:
Panel Sterowania :arrow: Centrum zabezpieczeń :arrow: Zmień sposób informowania mnie przez centrum zabezpieczeć (Zasoby z lewej)
i odptaszkuj pola
Tak ale nie z tego poziomu
Z uruchom >> services.msc
Z uruchom >> services.msc
Albo tak:
Start–Uruchom wpisz msconfig OK, zakładka usługi odchacz Centrum zabezpieczeń i OK. Zresetuj komputer.
Powodzenia
Start–Uruchom wpisz msconfig OK, zakładka usługi odchacz Centrum zabezpieczeń i OK. Zresetuj komputer.
Powodzenia
Hmmm, sposob jest bardzo prosty. Nalezy uzyc programiku : XPAntiSpy3.9.2–Polish . Uruchamisz program, schodzisz do '' uslugi '' i ptaszkujesz: wylacz centrum bezpieczenstwa . Ikona o ktorej mowisz juz sie nie pokaze. W zaden sposob nie oslabia to ochrony systemu. Ikona pojawi sie np. wowczas , kiedy system zacznie sciagac jakies uaktualnienie z Microsoftu. Wtedy ikona ma kolor zolty. Po sciagnieciu aktualizacji, ikona znika :) To chyba wystarczy.
Pozdrawiam
===============
PS. A moze ja cos zle zrozumialem? Jesli tak, to niech sie inni wypowiedza :)
Pozdrawiam
===============
PS. A moze ja cos zle zrozumialem? Jesli tak, to niech sie inni wypowiedza :)
Włączyć:
Zapore
Antywirusa
Aktualizacje systemowe
Zapore
Antywirusa
Aktualizacje systemowe
Strona 1 / 1