Centrum Zabezpieczeń...sp2
Jak wyłączyć ikonke Centrum Zabezpieczeń w prawy dolnym rogu xp sp2 ?
Odpowiedzi: 5
Czyli pozostaje mi pamietac o tych Twoich preferencjach i w momencie gdy znajde Twoj post z jakims pytaniem wrzuce linka do googli i zamkne. Fajnie kurna :P .longhornik:Jest to dla mnie banalne i nie skorzystałem tutaj z innych pomocy i nie korzystam z beznadziejnych wyszuukiwarek, tylko z google.
Nie ta kolejność,
na przyszłość najpierw szukaj a dopiero później pytaj, jak nie znajdziesz RE.
Nie ta kolejność,
Rebe:Widziałem, źe błyskałeś dziś wiedzą w zakresie uźywania wyszukiwarki forum polecając ją innym.
Teraz sam skorzystaj . Jeźeli nie masz ochoty to........... na forum jamy mastaha teź takowa wyszukiwarka jest.
PS. Szkoda, źe jednak ktoś Ci odpowiedzi udzielił.
Akuratnie po poscie ktory postawilem, poszukalem i znalazlem jeszcze inaczej niz sie dowiedzialem stad. URUCHOM > SERVICES.MSC > Centrum Zabezpieczeń > Wyłącz. Jest to dla mnie banalne i nie skorzystałem tutaj z innych pomocy i nie korzystam z beznadziejnych wyszuukiwarek, tylko z google.
Widziałem, źe błyskałeś dziś wiedzą w zakresie uźywania wyszukiwarki forum polecając ją innym.
Teraz sam skorzystaj . Jeźeli nie masz ochoty to........... na forum jamy mastaha teź takowa wyszukiwarka jest.
Strona 1 / 1