C&C: Generals Japonce
A wiec mam taki maly problem w owej gierce jestem na 6 etapie w nacji Japonskiej i misja polega nowlasnie nie wiem na czym, ciagle po planszy jezdzi sobie jakis pociag i wyzuca wrogih GLA w zadaniach napisane jest ze mam Black Lotus cos tam zrobic ale moja nie znajomosc angileskiego nie pozwala mi na zrozumienie o co tam hodzi heh. A wiec w skrucie ten etap mam baraki produkcje czolgow i 2 wiezyczki i 3 hakerow na calej planszy pelno jest rozzuconych paczek z kasa wiec kasy nie brakuje obok mojej basy sa odrazu tory zreszta po obu stronach rozwalilem cale misto nawet ten stadion skad wychodzili jacys samobujcy. No i misto zostalo zrownane z ziemia ale pociag dalej jezdzi wiec ja nie wiem co ja mam z tym zrobic jak to przejsc pomocy!.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
Dzieki doprowadzilem Black lotus do mostu i byl filmik i sie misja skonczyla hehe potem kilka eapow jescze bylo i koniec gry JUPI!! a stadion zmiotlem z ziemi wiec nic juz sie nie wylegalo hehe zreszta zniszczylm cale miasto hehe .:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
chodzi o to źeby hakera dopuscic do mostu.uwazaj tam jest kociol i te ciecie tam sie kręcą. musisz go wprowadzic na ten most a on juź reszte sam robi. wprowadzic go musisz po tej stronie co zaczynasz gre(po prawo mozesz kombinowac ale mi sie nie udało.0 najprościej–dokładnie na wprost ciebie na gorze ekranu jak zaczynasz gre. uwazaj na stadion bo tam to jest dosłownie wylęgarnia tych frajerów.
powodzenia
powodzenia
Strona 1 / 1