Call Of Duty
mam problem z jedna misja.
niepamietam dokladnie jej nazwy ale bylo cos z "get away", uciekam na ciezarowce z takiej duzej tamy, musze zalatwic kilka innych za pomoca panzerfausta jednak kiedy mijam most to moje auto lapie gume czy cos takiego i mam oslaniac jakioegos kolesia. dostaje snajperke a po drugiej strronie rzeki gromadza sie niemcy i ida w moja strone. probowalem kilka razy ich unieszkodliwic ale na marne, pisze ze objective failed. macie na to jakis sposob ?
niepamietam dokladnie jej nazwy ale bylo cos z "get away", uciekam na ciezarowce z takiej duzej tamy, musze zalatwic kilka innych za pomoca panzerfausta jednak kiedy mijam most to moje auto lapie gume czy cos takiego i mam oslaniac jakioegos kolesia. dostaje snajperke a po drugiej strronie rzeki gromadza sie niemcy i ida w moja strone. probowalem kilka razy ich unieszkodliwic ale na marne, pisze ze objective failed. macie na to jakis sposob ?
Odpowiedzi: 7
czy to jest ta misja gdzie oni szczelaja z takiego bloku, a ty stoisz za takim dziurawym murem ? musisz zastrzelic tych co strzelaja z tych stacjonarnych karabinow i potem wpakowac sie do srodka
Jestem w misji na placu z takim wielkim pomnikiem , siedze w takim budynku i za oknem jest ta linia obrony wroga , rozwalam tych ludzi przy Ckm'emach ale oni cały czas napływają . Co mam zrobić ?
Gieras mi najbardziej podoba sie szturm T34 na Berlin i zdobycie Reichstagu... Ostatnia misja jest cudowna a kampania radziecka zdecydowanie najlepsza! :!:
chodzlo mi oto ze przeszedlem tamta misje a nie cala gre... z tym jeszcze troche roboty trzeba i wolnego czasu.
p.s wlasnie wyszedlem z stalingradu
p.s wlasnie wyszedlem z stalingradu
ja tez preszedlem i moje relacje z gry za łatwa i za krotka ale najlepsza w swoim rodzaju :lol: :wink:
jeden strzal – jeden trup ? niebardzo sie tak da zrobic.. :roll:
UPDATE:
przeszedlem juz ja. thx za pomoc.
UPDATE:
przeszedlem juz ja. thx za pomoc.
Gieras w tej misji o ile sobie przypominam bo juz przeszedłem te grę, trzeba jak sie zatrzyma cięźarówka osłaniać kolesia i celnie strzelać ze snajperki.Wane!! Jeden strzał, jeden trup. Strzelaj zawsze do tych pierwszych. Zaden z nich nie moze przekroczyc mostu. Inaczej koniec misji.