Call Of Duty
mam problem z jedna misja.
niepamietam dokladnie jej nazwy ale bylo cos z "get away", uciekam na ciezarowce z takiej duzej tamy, musze zalatwic kilka innych za pomoca panzerfausta jednak kiedy mijam most to moje auto lapie gume czy cos takiego i mam oslaniac jakioegos kolesia. dostaje snajperke a po drugiej strronie rzeki gromadza sie niemcy i ida w moja strone. probowalem kilka razy ich unieszkodliwic ale na marne, pisze ze objective failed. macie na to jakis sposob ?
niepamietam dokladnie jej nazwy ale bylo cos z "get away", uciekam na ciezarowce z takiej duzej tamy, musze zalatwic kilka innych za pomoca panzerfausta jednak kiedy mijam most to moje auto lapie gume czy cos takiego i mam oslaniac jakioegos kolesia. dostaje snajperke a po drugiej strronie rzeki gromadza sie niemcy i ida w moja strone. probowalem kilka razy ich unieszkodliwic ale na marne, pisze ze objective failed. macie na to jakis sposob ?
Odpowiedzi: 20
u mnie ruski nie zgnęli, trzeba się dobrze obracać, szybko przeładowywać i operować na bodajrze na 3 i 4 pietrze, a czołgów jest chyba ze 4. To z czego do nich będziesz strzelał nazywa się rusznica przeciwpancerna i w rzeczywistości słuźyła do rozpinania gąsiennic czołgowych, pancerza nie przbijała. Powodzenia bo masz co robić. :D :D :D
Tu gdzie jestes Lipton, jest najtrudniejsza misja w całej grze. Musisz zdobycf budynek. Jak obczyscisz go z nazistów, to wtedy cała dywizja Niemców zaatakuje ten budynek. Bedziesz musiał zniszczyc 2 czołgi ze specjalnych działek znajdujacych sie na pietrach budynku. A potem.... przez pare minut, aź do dotarcia posiłków, musisz bronić budynku właściwie sam, bo reszta Ruskich ginie od razu.... I uwierz mi to nie jest proste zadanie gdy atakuje Cie cały regiment niemiecki... Kurcze nawet przeładowywac broni nie ma czasu... :!:
ale wczesniej wydawalo mi sie ze pisales o bloku w ktorym teraz bedziesz (jest przed toba) :lol: tak jak pisalem musisz sie wbic do tego bloku i na gsama gore wchodzisz tam jest snajper i musisz go zastrzelic.Lipton:Przecieź napisałem źe ruszyłem z miejsca ! w którym chwilowo utknąłem , teraz siedze tu.
Przecieź napisałem źe ruszyłem z miejsca ! w którym chwilowo utknąłem , teraz siedze tu.
przeciez pisales ze jestes juz w tym bloku ! a to do piero jest ten plac w ktorym szczelaja z okien !. muszisz tych co z M1 daja z okien najpierw zaszczelic, a potem reszte. i wpakuj sie do srodka budynku.
Nie ma tu czołgu . A tak właściwie to jestem tu
to jest to gdzie stoi taki czolg i strzela ciebie ? bo tam chyba muszisz sie przebic dalej i tam jest chyba panzerfaustLipton:Jestem w misji 18 , tam gdzie najpierw musiałem zabić wszystkich snajperów którzy się pojawiali w takim domu , później podeszliśmy pod ten dom i niewiem jak się porzedostać bo ma silną obronę a wrogowie cały czas się pojawiają . Macie na to jakąś taktyke ?
Tylko te granaty zabiją kilku gości a na ich miejsce przyjdą nowi . Poprostu atak klonów!! :D
Rzuc im ze dwie wiazki granatow :mrgreen: .
Jestem w misji 18 , tam gdzie najpierw musiałem zabić wszystkich snajperów którzy się pojawiali w takim domu , później podeszliśmy pod ten dom i niewiem jak się porzedostać bo ma silną obronę a wrogowie cały czas się pojawiają . Macie na to jakąś taktyke ?
Chłopaki poczekajacie na zdobycie Berlina.. To dopiero reewleklcja . Jakbym tam naprawde był...
:D A i jest misja w warszawie w 1944 roku... tez fajne. :D
:D A i jest misja w warszawie w 1944 roku... tez fajne. :D
chyba bedziesz mial niedlugo koniec :wink:Lipton:To teraz będziesz musiał cięźko pracować klawiszami F5 i F9 :D Powodzenia !
PS. Ile misji ma ta gra ?
To teraz będziesz musiał cięźko pracować klawiszami F5 i F9 :D Powodzenia !
Ani jednej 8) I tak 2–3 strzały w ciebie wystarczą źeby zobaczyć napis: game–over 8)
Dzieki ruszyłem juz z miejsca . A co do poziomu Veteran to tam wogule niema apteczek ?
i oni machają tak jedną ręką (jedyna źecz dzięki której moźna ich odróźnić 8) )
PS. Przeszedłem tą grę na 3 poziomach trudności i teraz gram na veteranie (tam nie ma apteczek :!: a kolesie strzelają celnie :!: )
PS. Przeszedłem tą grę na 3 poziomach trudności i teraz gram na veteranie (tam nie ma apteczek :!: a kolesie strzelają celnie :!: )
z tego co pamietam to tam sa 2czy3 stanowiska gdzie kolesie szczelaja, to tam w ich okolicach stoja, jeden stoi chyba wdzrzwiach takiego budynku za tymi stanowiskami. patrz przez snajperke to ich odruznisz na bank i znajdziesz
No właśnie a gdzie oni stoją ?
muszisz zestrzelic gosci ktorzy dowodza akcja, jest ich chyba 4, oni tam stoja i wolaja tych zolniezykow.Lipton:Nie , ja stoje na którymś tam piętrze wysoko nad nimi .
I nie da się wyskoczyć przez to okno . Aha przed tym oknem leźy martwy gość z snajperką , a za moimi plecami jest mój członek druźyny i pilnuje wejścia .
Nie , ja stoje na którymś tam piętrze wysoko nad nimi .
I nie da się wyskoczyć przez to okno . Aha przed tym oknem leźy martwy gość z snajperką , a za moimi plecami jest mój członek druźyny i pilnuje wejścia .