Call of duty
Jakiś lag mam niemiłosierny :cry:
zainstalowałem giere, włączyłem, poustawiałemsobie wszystko w opcjach jak naleźy i ogień do walki.
przeszedłem ten cały trening,w pierszej misji zrzucili mniena tym spadochronie, przeszedłemten pierszy etap i tera się zaczyna....
jak mi się wgrywa ten drugi level to mnie wysypuje z gry :!:
Niewiem co go boli, mam directa 9.0c dal pewnościjeszce odpaliłem instalke tego co był na płycie z tym Callem ale tez to nic nie dało
kurde,zapwiada się fajnieatunie idzie pograć.
Aha i jeszcze jedno: gra jest dobrze przegrana bo u brata zainstalowałem i przeszedł wszystko i nic mu się niekrzaczyło
zainstalowałem giere, włączyłem, poustawiałemsobie wszystko w opcjach jak naleźy i ogień do walki.
przeszedłem ten cały trening,w pierszej misji zrzucili mniena tym spadochronie, przeszedłemten pierszy etap i tera się zaczyna....
jak mi się wgrywa ten drugi level to mnie wysypuje z gry :!:
Niewiem co go boli, mam directa 9.0c dal pewnościjeszce odpaliłem instalke tego co był na płycie z tym Callem ale tez to nic nie dało
kurde,zapwiada się fajnieatunie idzie pograć.
Aha i jeszcze jedno: gra jest dobrze przegrana bo u brata zainstalowałem i przeszedł wszystko i nic mu się niekrzaczyło
Odpowiedzi: 7
Gregy:pewnie masz karte radeona – sciagnij patcha , dostepny jest na stronach o cod
Pewnie nie. mam GeForce2 GTS PRO
pewnie masz karte radeona – sciagnij patcha , dostepny jest na stronach o cod
Krzychooo:
głupi jeteś :twisted:
Zabanować czereśniaka za to!
Krzychooo:uruchomiłem tylko się wysypuje przy wczytywaniu 2–go levelu.
Bo to jest nowa generacja gier. Wysypuje się, jak wie,źe gracz i tak tego levelu nie przejdzie, bo jest za cinki :lol:
fije:Pewnie źe gra dobra, bo moja :wink: *** jesteś, źe nie umiesz uruchomić i tyle :lol:
głupi jeteś :twisted:
uruchomiłem tylko się wysypuje przy wczytywaniu 2–go levelu.
zajmij się lepiej "drukowaniem" jak nieumiesz mi pomóc :D
Pewnie źe gra dobra, bo moja :wink: *** jesteś, źe nie umiesz uruchomić i tyle :lol:
Pewnie źe gra dobra, bo moja :wink: *** jesteś, źe nie umiesz uruchomić i tyle :lol:
Strona 1 / 1