Call Of Duty United Offensive PL – problem z singleplayerem
Mam problem z dodatkiem CoD UO PL.Po zainstalowaniu i próbie jego odpalenia w Win XP Pro Service Pack 2 wyłącza mi grę i otrzymuję pikantny komunikat "przepraszamy za kłopoty, aplikacja zostanie zamknięta, itd" i chce wysyłać sąźnisty raport błędów do Microsoftu. Multiplayer dodatku pracuje dobrze.
Stery: Direct X 9.0c, ATI Radeon 9250 SE 128MB, driver 4.11, Celeron 2.4 GHz. Startup menu dodatku odpala sie dobrze, dopiero po wybraniu singla jest kicha :(
Reinstalacja gry i sterów grafiki nie dała rezultatów.
Ciekawy dodatek, to to, źe od czasu do czasu zaświruje mi mysz na multi player CoD i we wszystkich wersjach MoHAA.Kręcąc kólkiem myszy gra gubi orientację w pionie i poziomie. Nie moźna przeładować, zmienić broni bo wszystkie typy strzelają bez uprzedzenia i mojej kontroli.
Pomóźcie proszę zaleźć rozwiązanie. :cry:
Stery: Direct X 9.0c, ATI Radeon 9250 SE 128MB, driver 4.11, Celeron 2.4 GHz. Startup menu dodatku odpala sie dobrze, dopiero po wybraniu singla jest kicha :(
Reinstalacja gry i sterów grafiki nie dała rezultatów.
Ciekawy dodatek, to to, źe od czasu do czasu zaświruje mi mysz na multi player CoD i we wszystkich wersjach MoHAA.Kręcąc kólkiem myszy gra gubi orientację w pionie i poziomie. Nie moźna przeładować, zmienić broni bo wszystkie typy strzelają bez uprzedzenia i mojej kontroli.
Pomóźcie proszę zaleźć rozwiązanie. :cry:
Odpowiedzi: 8
adax:sanek7:Czy masz takie same wersje CoD i CoDUO(obie polskie lub obie angielskie)Bo jeśli róźne to nie będzie działać.
Działa równieź przy róznych wersjach. CoD – angielska, CoDUO – polska.
Dzięki ale byk jednak jest. Od wczoraj mam nową grafę:ATI Radeon Sapphire 9250 256Mb Ram DDR.Rekonfiguracja sterów do karty "uleczyła" Cod ale nie dodatek.Nadal braki są w tym samym komunikacie.Brak wersji etc...
Reinstalacja bez skutku jestem cierpliwy , więc nadal szukam :?
Jesli chodzi o świrowanie myszy to wreszcie znalazłem problem: przyczyna tkwi w czasie gry w progsie ATI Hydravision.Zassysam wkrótce najnowszą wersję... ze stronki Producenta.
Zobaczymy co dalej będzie.
Wszystkim zainteresowanym wielkie dzięki za klinięcie w mój problem, o odkryciach na pewno poinformuję, przyda się Wszystkim :)
Wesołych Świąt :D
sanek7:Czy masz takie same wersje CoD i CoDUO(obie polskie lub obie angielskie)Bo jeśli róźne to nie będzie działać.
Działa równieź przy róznych wersjach. CoD – angielska, CoDUO – polska.
[quote="DJ–doc20 [PL]"]
Jestem ...
Próby zakonczone fiaskiem. Odkryłem błąd patcha 1.4.
Mam 2 systemy Win 98 SE i ww.
Przy próbie na 98 uruchomiło się na krótko, przebarwiło ekran i kicha. :(
Teraz po patchowaniu (wczesniej dzialalo) zarazilo i CoD PL!
Szukam przyczyny w plikach systemowych... i rejestrze.W komunikacie MS brak folderu mod i wersji gry.
sanek7:Czy masz takie same wersje CoD i CoDUO(obie polskie lub obie angielskie)Bo jeśli róźne to nie będzie działać.
Jestem ...
Próby zakonczone fiaskiem. Odkryłem błąd patcha 1.4.
Mam 2 systemy Win 98 SE i ww.
Przy próbie na 98 uruchomiło się na krótko, przebarwiło ekran i kicha. :(
Teraz po patchowaniu (wczesniej dzialalo) zarazilo i CoD PL!
Szukam przyczyny w plikach systemowych... i rejestrze.W komunikacie MS brak folderu mod i wersji gry.
Jestem ciemny jak tabaka w rogu.Faktycznie.Nie wykluczam konfliktu morfingu...
Historia instalki ( oryginalne ):
1.CoD PL wersja podstawowa zainstalowana. Osobne pudełko.
2.Dokupienie wersji De Luxe – dwupak, teź PL ale zainstalowanie tylko dodatku PL – drugie pudełko. Moźe tu siedzi byk :?
3.Nie sprawdzone jeszcze, przeinstaluję całość i wgram od nowa jako De Luxe w całości. Z nowym serialem z pudełka, przeszedłem CoDa całego bez dodatku, więc straty źadne :)
Dzięki za podpowiedź, tematu na razie nie zamykam, odpowiem co wyszło po reinstalacji kompleksowej gry.
Czy masz takie same wersje CoD i CoDUO(obie polskie lub obie angielskie)Bo jeśli róźne to nie będzie działać.
terminator:pirat?
Nie uźywam piratów, tylko oryginały.Pirat nie sprawdzi się w wielu sytuacjach.Patche na piratach nie zawsze działają.
Wolę odźałować kilkadziesiąt zł.
Jeszcze jedno, pirata nie odpalisz z kopiowanej płyty dla Cod lub MoHAA.
sproboj włączyc Tryb Zgodności... z Win Me/98 moze zadziała
pirat?
Strona 1 / 1