Call of duty problem??

Witam :!: :!: Mam kolejny problem z kolejną grą :? :? Mianowicie mam ORYGINALNĄ jak najbardziej wersję Call of Duty :wink: :wink: Wszystko pięknie się instaluje 8) Lecz gdy ją prubóje uruchomić wyskakuje mi: Proszę włoźyć prawidłowy CD, nacisnąć OK i ponownie uruchomić aplikację :cry: :cry: Napewno wkładam dobry dysk :!: Ta gra wcześniej chodziła mi bez źadnego problemu :twisted: :twisted: Nie wiem co z nią jest teraz :!: :arrow: help :wink:

Odpowiedzi: 7

Tak juź z zabezpieczeniami na płytach bywa, źe niektóre napędy cd/dvd z nimi nie współpracują, co się objawia komunikatami typu włóź oryginalną płytę.
Poszukaj, moźe wyszedł na to jakiś patch.
SLAY3R
Dodano
17.01.2005 19:38:05
widzisz Tu źeby ktoś przypierał kogoś do muru ?
Over
Dodano
17.01.2005 19:20:09
widzisz Tu źeby ktoś przypierał kogoś do muru ?
Over
Dodano
17.01.2005 19:20:09
proszę mnie tu nie ekhemać, bo nie raz i nie dwa miałem doczynienia z sytuacją,w której ktoś zaklinał się źe ma oryginał,a jak juź go przyparto do muru to nagle sobie przypominał źe ściągnął go z internetu ;F
czterech_
Dodano
17.01.2005 19:18:05
czterech_:
co zresztą będzie legalne jakoby,bo oryginał posiadasz.
(a posiadasz? :P)

lewymen:
Mianowicie mam ORYGINALNĄ jak najbardziej wersję Call of Duty :wink: :wink:

ekhem.. :evil:

A tak wogóle to kto powiedział, źe crack'i i patche "no–cd" są nielegalne ? są jak najbardziej. Ale posiadanie pirackich gier.. to juź co innego :wink:
Over
Dodano
17.01.2005 19:12:50
hm. oryginalne czy nie,znajdz sobie cracka i po problemie, co zresztą będzie legalne jakoby,bo oryginał posiadasz.

(a posiadasz? :P)
czterech_
Dodano
17.01.2005 18:39:18
lewymen:
Lecz gdy ją prubóje uruchomić wyskakuje mi: Proszę włoźyć prawidłowy CD, nacisnąć OK i ponownie uruchomić aplikację :cry: :cry: Napewno wkładam dobry dysk

Hmm... Objawy takie jak przy piracie bez cracka :lol:
Czy instalujesz grę z oryginalnych nośników a nie np.
z tzw. kopii bezpieczeństwa ? :wink: Jeśli z kopii to jest źle przegrana, musisz ominąć zabezpieczenie.
ps.Co za duźo to niezdrowo (mam na myśli emoty) :)
maq123
Dodano
17.01.2005 17:28:45
lewymen
Dodano:
17.01.2005 15:31:35
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1