Call of duty problem??
Witam :!: :!: Mam kolejny problem z kolejną grą :? :? Mianowicie mam ORYGINALNĄ jak najbardziej wersję Call of Duty :wink: :wink: Wszystko pięknie się instaluje 8) Lecz gdy ją prubóje uruchomić wyskakuje mi: Proszę włoźyć prawidłowy CD, nacisnąć OK i ponownie uruchomić aplikację :cry: :cry: Napewno wkładam dobry dysk :!: Ta gra wcześniej chodziła mi bez źadnego problemu :twisted: :twisted: Nie wiem co z nią jest teraz :!: :arrow: help :wink:
Odpowiedzi: 7
Tak juź z zabezpieczeniami na płytach bywa, źe niektóre napędy cd/dvd z nimi nie współpracują, co się objawia komunikatami typu włóź oryginalną płytę.
Poszukaj, moźe wyszedł na to jakiś patch.
Poszukaj, moźe wyszedł na to jakiś patch.
widzisz Tu źeby ktoś przypierał kogoś do muru ?
widzisz Tu źeby ktoś przypierał kogoś do muru ?
proszę mnie tu nie ekhemać, bo nie raz i nie dwa miałem doczynienia z sytuacją,w której ktoś zaklinał się źe ma oryginał,a jak juź go przyparto do muru to nagle sobie przypominał źe ściągnął go z internetu ;F
czterech_:co zresztą będzie legalne jakoby,bo oryginał posiadasz.
(a posiadasz? :P)
lewymen:Mianowicie mam ORYGINALNĄ jak najbardziej wersję Call of Duty :wink: :wink:
ekhem.. :evil:
A tak wogóle to kto powiedział, źe crack'i i patche "no–cd" są nielegalne ? są jak najbardziej. Ale posiadanie pirackich gier.. to juź co innego :wink:
hm. oryginalne czy nie,znajdz sobie cracka i po problemie, co zresztą będzie legalne jakoby,bo oryginał posiadasz.
lewymen:Lecz gdy ją prubóje uruchomić wyskakuje mi: Proszę włoźyć prawidłowy CD, nacisnąć OK i ponownie uruchomić aplikację :cry: :cry: Napewno wkładam dobry dysk
Hmm... Objawy takie jak przy piracie bez cracka :lol:
Czy instalujesz grę z oryginalnych nośników a nie np.
z tzw. kopii bezpieczeństwa ? :wink: Jeśli z kopii to jest źle przegrana, musisz ominąć zabezpieczenie.
ps.Co za duźo to niezdrowo (mam na myśli emoty) :)
Strona 1 / 1