CALL OF DUTY PB
SIEMA MAM PROBLEM Z PB GDY WEJDE NA SERVER Z WYLACZONYM PB JEST WSZYSTKO OK ALE KIEDY WEJDE NA SERVER Z WLACZONYM PB ZACZYNAJA SIE KLOPOTY . WCHODZE I ZAWIESZA MI SIE GRA I NIC NIE MOGE ZROBIC POZOSTAJE MI ZRESETOWAC KOMPA ROBILEM JUZ FORMATA.INSTALOWALEM NA NOWO COD WYMIENILEM FOLDER PB I NIC NIE POMOGLO POMUSZCIE PLISSS
NIE KRZYCZ (capslock off)
SLAY3R
NIE KRZYCZ (capslock off)
SLAY3R
Odpowiedzi: 10
Tak ale czasem jeszcze trzeba całkowicie wyczyścić komp z pozostałości po COD czyli rejestr i cały folder Call of Duty w program files. Często jak ściągniesz jakiegoś dziwnego moda to gra zachowuje się w podobny sposób. Np. podmieni plik default_cfg na inny i juź nie pograsz jak nie zmienisz go na prawidłowy.
wystarczylo wgrac tylko nowsze sterowniki do karty graficznej
autor tematu jak widac przestal sie interesowac tym topikiem ;] Albo rozwiazal sam problem i nie raczyl napisac w jaki sposob. Pomogl by innym.
Borek, jesli "kapniesz sie" po wyslaniu posta, nie pisz nowego a w starym nacisnij przycisk ZMIEŃ. Od tego on tam wlasnie jest.
teraz sie kapnolem o co moze chodzic ...jak ci sie gra zatnie ...to sprobuj z niej wyjsc ( ctrl+alt+del , alt+esc , znaczek windowsa pomiedzy ctrl a alt ) cos powinno pomoc i jezeli ci sie uda wyjsc i jezeli twoj ekran i wszystkie ikonki bede strasznie wyblakniete to znaczy ze masz za slaba karte graficzna...a tak apropo napisz jaki masz sprzet...bo tagra na kartach graf. 32 ram niechula ^_^
sproboj wylaczyc firewalla (o ile masz )
a patche instalowales? tak jak juz wspominal kolega powyzej ;]
punk bustera juz tez aktualizowalem kilkakrotnie i nic to nie pomoglo.
jak z patchami? moźe jakimiś drobnymi modyfikacjami? (w sumie wątpię źeby to drugie, skoro reinstalowałeś) – czasami pb wywala się, gdy napotka zupełnie inny rozmiar, jakąś kosmiczny numer wersji itp któregoś pliku przy sprawdzaniu.
aktualizowany PB?
Strona 1 / 1