Call of Duty ostrorznie z serverami

Całkiem przypadkiem przeczytałem na kturejś ze stron fanów COD o nowych dodatkach do serverów COD. Moje podejźenia padły na opis łatki która udoskonala sposób banowania nieuczciwych graczy. Czytałem tam źe przedtem bana moźna było postawić na określonego nika a nowa łatka polega na banowaniu unikalnego kodu klucza. Więc czytając dalej dowiaduję się źe w specjalnym pliku są spisywane wszystkie cd–key'e graczy co se chulają po serverku. Operator takiego servera ma więc dostęp do tych kodów. Wniosek: jakiś koleś co na oryginał go nie stać i ma kod do gry z generatora ale to ogranicza go do maximum grania po necie stawia se serverek skrakowany i czeka aź jakiś nieszczęśnik wejdzaie na jego server i CO? :( poraszka. Potem okarze się źe jest nowy generator kluczy co i nasz potrafi wygenerować. Więc chyba ostroźnie trzeba podchodzić do grania w CoD na serverach nie wiadomego pochodzenia. I non stop z włączonym Punk Busterem to nas chyba ustrzeźe przed tym nowym cudem na kiju.
A co wy o tym myślicie.
Nie podaję linku do strony poniewaź dość powaźnie wspomaga ona piratów.

Odpowiedzi: 4

Witam!

Mam właczony cały czas PB ale chyba juz ktos ma moj klucz z gry :///////// :[ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: bo nie moge czasem wejsc na niektóre serwerki pisze ze klucz jest w uźyciu !! a gre mam oryginalną :)

Zapraszam na stronke klanu Mossad www.msd.za.pl a druga jest w trakcie robienia www.mossadclan.prv.pl
WaGonik
Dodano
25.03.2005 16:39:09
Witam!

Mam właczony cały czas PB ale chyba juz ktos ma moj klucz z gry :///////// :[ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: bo nie moge czasem wejsc na niektóre serwerki pisze ze klucz jest w uźyciu !! a gre mam oryginalną :)

Zapraszam na stronke klanu Mossad www.msd.za.pl a druga jest w trakcie robienia www.mossadclan.prv.pl
WaGonik
Dodano
25.03.2005 16:39:09
THX za ostrzezenie... nie nawidze serwów z modami :evil: najlepiej jest, jak jest czysty serwer bez zadnych dodatkow :) PB mam zawsze wlaczony ale czy to mnie ostrzeze przed scracowanymi serwerami :?: :(
matijas
Dodano
25.03.2005 15:47:01
THX za ostrzezenie... nie nawidze serwów z modami :evil: najlepiej jest, jak jest czysty serwer bez zadnych dodatkow :) PB mam zawsze wlaczony ale czy to mnie ostrzeze przed scracowanymi serwerami :?: :(
matijas
Dodano
25.03.2005 15:47:01
Pan i pastuch
Dodano:
18.03.2005 01:19:19
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1