call of duty– karabin nie strzela
Odkopałem wczoraj gdzies z rupieci gierce call of duty, zainstalowałem, wszystko ładnie sie uruchomiło ale jak jest ta pierwsza misja na tym poligonie i dochodze do treningu strzeleckiego biore ten karabin ze stolika i do niego amunicje naciskam lewy przycisk myszki zeby strzelać do tarczy i nic sie nie dzieje. Broń wogóle nie reaguje. Naciskam ten lewy przycisk a karabin nie strzela. O co chodzi?
Z góry dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
Damian
Z góry dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
Damian
Odpowiedzi: 9
I co sie tak podniecacie! Przeprowadzałem sie i kurna połoźyłem w takim pudełku i se wyciągłem i dalej gram :wink:
CoD w rupieciach :?: jeśli powiesz źe mieszkasz w rupieciarni :wink: to się nie pogniewam a jeśli taka Gra zalega w jakimś lamusie oooooooooooooo bracie :evil:
Wlasnie Call of Duty jest jedyną grą, ktora dumnie jest zainstalowana na moim dysku. CoD to jedna z najlpezych gier w historii, a według mnie w multiplayer jak dotad zadna jej nie pobila. :)
Windolar:a moze tza przeładowac :wink: chyba klawisz R o ile dobrze pamietam. A co do szafy no to ładnie u mnie ta gra leźy na pierwszym miejscu
Juź sobie poradziłem jednak w opcjach było źle ustawione :oops: . Przypisałem opcji Atak lewy przyciesk mychy i wszystko gra. Jesli chodzi o tą szfe to sam sie wstydze bo gierka pierwsza klasa :D ale sie odnalazła naszczęscie :wink:
Pozdrawiam
Damian
a moze tza przeładowac :wink: chyba klawisz R o ile dobrze pamietam. A co do szafy no to ładnie u mnie ta gra leźy na pierwszym miejscu
Patrzyłem w opcjach i wszystko jest chyba dobrze.
napewno inny przycisk masz ustawiony na strzelanie, pooglądaj w opcjach
a poza tym jak mozna jedną z najlepszych gier trzymać
a poza tym jak mozna jedną z najlepszych gier trzymać
:Pgdzies z rupieci gierce call of duty
EL NINO:Pewnie iglica spilowana :P .
Pewnie nie bo to nówka z hurtowni :wink:
Pewnie iglica spilowana :P .
Strona 1 / 1