Call of duty 2 lekki problem ?
Chodzi mi o to ze niewiem o co chodzi w ustawieniach z directem x 9 ? strasznie przycina gra na direct x 9 ! musze wziasc na direct x 7 max textury i chodzi jak miud powyzej 70 klatek to zawsze a w czesniej to ledwo 30 ! w czym moze byc problem prosze o jakas podpowiedz ? napewno nie sterowniki ! bo nietylko u mnie jest tak zke z tym directem x 9.Gra jest super grafika tesz dobra na direct x 7 i nie pszeszkadza mi to .Mam athlona 2.6 asus plyta ,dysk 160 .gf 5900 platinlum ,zasilacz tagana 420 ,1 gb ramu,i mimo to niemoge wziasc na max detale ? w czym problem mam 2 wersje gry i kazda ma tak samo :)
Odpowiedzi: 7
Dziwne ja mam GeForce 5200 i śmiga mi na średnich detalach z x9.0c
Poszukaj Opcje––>Grafika––>Render type: i masz do wybory DirectX 9.0 lub DirectX 7.0
Czy jakoś tak. Nie pamiętam juź bo w COD2 grałem dawno temu...
Czy jakoś tak. Nie pamiętam juź bo w COD2 grałem dawno temu...
Aryam:Wybrać moźna akurat tylko w COD2, w prawie źadnej innej grze do tej pory nie było czegoś takiego. Dzięki temu nawet posiadacze starych kart typu GF 2/4MX mogą grać w COD2.
Ale ja wlasnie pytam o COD2 :)
Wybrać moźna akurat tylko w COD2, w prawie źadnej innej grze do tej pory nie było czegoś takiego. Dzięki temu nawet posiadacze starych kart typu GF 2/4MX mogą grać w COD2.
A w jaki sposob mozna wybrac w grze wersje directa?
Dzieki myslalem podobnie ze to wina gry niedopracowali szczegulu.Ale na wiosne kupie gf 6600 gt lub cos lepszego np –radeon 850 xt i bedzie spokuj z najnowszymi grami wymagajacymi..... pozdrawiam :)
To jest normalne. Ja wogule nie gram na DX 9.0 bo nawet 20 klatek nie wyciągam dlatego teź mam ustawione DX 7.0. Żeby grać płynnie na DX 9.0 to trzeba mieć naprawde dobrą karte min. GF 6600.
Chodzi tu o to źe grafika przy korzystaniu z DX 9.0 jest o niebo lepsza od 7(róźnica według mnie bardzo duźa). Szkoda źe producent nie dał opcji DX 8.0/8.1, moźe patch doda taką opcje.
Chodzi tu o to źe grafika przy korzystaniu z DX 9.0 jest o niebo lepsza od 7(róźnica według mnie bardzo duźa). Szkoda źe producent nie dał opcji DX 8.0/8.1, moźe patch doda taką opcje.
Strona 1 / 1