Call of Duty 1.5
No mam kilka pytan. W grze z latka 1.5 w multi przy wybieraniu gry pojawily sie dwie ikonki gostek przekreslony i "mlotek" wlasnie do czego one sluza (te ikonki) i nastepne pytanie po wejsciu do gry mnie wywala i pisze cos o punkblasterze czy czyms takim.
pozdrawiam prosze o pomoc.
pozdrawiam prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 4
Wejdz sobie w multiplayer options i na samym dole bedziesz mial punk buster zmien na on
O tych ikonkach to domyślam sięźe chodzi o bany naserverach ale nie jestem pewien. Punk Buster 1.5 do CoD jest szfankinięty i to wiedzą wszyscy i czasem tak się dzieje źe widzi cię jako czitera i wywala z servera dlatego większość serverów jest w 1.4 choć ja mam zaktualizowaną do 1.5 i sporadycznie mnie wywala. Ściągnij wyszukiwarkę serverów The All–Seeing Eye z www.udpsoft.com i skonfigórój pod CoD napisz do mnie na graff1@neostrada.pl a prześlę ci liste z numerami serveróv bo nie będę zaśmiecał forum tego jest naprawdę spora lista z całego świata. Opiszęci jeszcze jak skonfigórować wyszukiwarkę.
a te ikonki to do czego sluza??
Punkbuster – to taki system przeciw–czitowy, zeby tepic oszustów rajacych na jakis trinerach czy cos podobnego. Musisz go sciagnac osobno, jeli nie bylo go w latce. Do Q3 tez cos takiego jest...
O ikonkach niew iem nic, bo nie mam tej gry ;P
O ikonkach niew iem nic, bo nie mam tej gry ;P
Strona 1 / 1