bzyczek i messenger
Witam !
Od dluzszego czasu zaczyna mnie denerwowac pojawiajacy sie przy wlaczeniu lub restarcie kompa bzyczek pc.Czy wie ktos jak go wylaczyc. I mam jeszcze jedno pytanie : czy moze mi ktos podac pelna sciezke w rejestrze jak wylaczyc messengera przy starcie outlook express.Za porady dziekuje.
Od dluzszego czasu zaczyna mnie denerwowac pojawiajacy sie przy wlaczeniu lub restarcie kompa bzyczek pc.Czy wie ktos jak go wylaczyc. I mam jeszcze jedno pytanie : czy moze mi ktos podac pelna sciezke w rejestrze jak wylaczyc messengera przy starcie outlook express.Za porady dziekuje.
Odpowiedzi: 8
Dziekuje wszystkim za udzielona mi pomoc.
zdejmij obudowę i wyciągnij odpowiedni kabelek.
w win xp da się chyba kontrolować jego głośność, ale nie wiem na 100%
w win xp da się chyba kontrolować jego głośność, ale nie wiem na 100%
Jeśli chodzi o brzęczek to nie radzę go w źaden sposób wyłączać.
W razie jakiegoś problemu ze sprzętem, brzęczek ten poinformuje czego dotyczy problem.
Oczywiście trzeba wiedzieć co dany dzwięk oznacza. Powinno to być opisane w instrukcji obsługi płyty głównej.
W razie jakiegoś problemu ze sprzętem, brzęczek ten poinformuje czego dotyczy problem.
Oczywiście trzeba wiedzieć co dany dzwięk oznacza. Powinno to być opisane w instrukcji obsługi płyty głównej.
Jeśli chodzi o brzęczek to nie radzę go w źaden sposób wyłączać.
Ja jeszcze do Messengera. Otóź wyłączyć go moźna w prosty sposób. Zmienić katalog w Program Files z Messenger na np. Massenger. Wtedy system nie zauwaźy go od ponownego uruchomienia kompa i pomyśli źe go nie ma, a on nie będzie się włączał automatycznie. Równieź Outlook będzie uruchamiał normalnie :)
pzd.
pzd.
dziekuje za porady, wszystkie wskazowki poskutkowaly.Ale czy mozecie jeszcze powiedziec co z tym bzyczkiem przy wlaczaniu komputera ?
Jeźeli chodzi o Messenger'a:
to po pierwsze wyszukiwarka forumowa dobra rzecz :wink: a po drugie to nawet nie zadałeś sobie odrobinę trudu aby w outlooku poszperać, a wystrczy...o u mnie juź nie ma bo messenger całkiem wyłączony, ale na pewno znajdziesz w narzędziach bodajźe, opcje wyłączenia gada :wink: :lol:
to po pierwsze wyszukiwarka forumowa dobra rzecz :wink: a po drugie to nawet nie zadałeś sobie odrobinę trudu aby w outlooku poszperać, a wystrczy...o u mnie juź nie ma bo messenger całkiem wyłączony, ale na pewno znajdziesz w narzędziach bodajźe, opcje wyłączenia gada :wink: :lol:
Jeźeli chodzi o Messenger'a:
W katalogu X:WINDOWSINF w piklu sysoc.inf usunąć słowa "hide".
Po tym zabiegu w aplecie 'Control Panel'–>'Add/Remove Programs'–>'Windows Components' (Panel sterowania –> Dodaj/usuń programy –> Składniki systemu Windows) będziesz mógł usunąć więcej aplikacji np.Windows Messenger.
Więcej o tym na www.winxp.com.pl
W katalogu X:WINDOWSINF w piklu sysoc.inf usunąć słowa "hide".
Po tym zabiegu w aplecie 'Control Panel'–>'Add/Remove Programs'–>'Windows Components' (Panel sterowania –> Dodaj/usuń programy –> Składniki systemu Windows) będziesz mógł usunąć więcej aplikacji np.Windows Messenger.
Więcej o tym na www.winxp.com.pl
Strona 1 / 1