Bugi w Sp1
hehe dopatrzyłem sie błedu :d, otóz nie wiem czy ci którzy uzywaja sp1 dostrzegli ze po jego zainstalowaniu przegladarka Internet Explorer ma kłopoty z wyswietlaniem na stronach internetowych malutkich gifów zazwyczaj do 5x5 :d
Odpowiedzi: 14
Taki gooster nie znający się na niczym se moźe pomyśleć: skoro wypuścili łatke/sp to se ściągne, zapłace za nią z 300 zeta za net i będe miał mocno zabezpieczony sys.
Ale jest tak:
ściągam to goowno i łata stare dziury (w źeczywistości mało groźne ale dla microshitu jest wszystko baaardzo goźne) a potem nowe super dziury wsadza do sysu aby moźna było wypuścić nową poprawkę/sp i po tym nowe okna.
A oni oczywiście na tym zarabiają :D
Ale jest tak:
ściągam to goowno i łata stare dziury (w źeczywistości mało groźne ale dla microshitu jest wszystko baaardzo goźne) a potem nowe super dziury wsadza do sysu aby moźna było wypuścić nową poprawkę/sp i po tym nowe okna.
A oni oczywiście na tym zarabiają :D
Jest w tym coś ale jedyne co w tym jest prawdą to to źe xpek jest dobry ,reszta to tylko nasza interpretacja
hehe interes to moze maja w statsach na stronie microsoftu :P bo jak duuzo ludzi tam zaglada i sciaga te badziewia , to statsy rosna , potem zamieszczaja swoje wyniki w magazynach komputerowych ze ich statystyka na stronie wzrosla , co za tym idzie "pozyskuja nowych klijentow" a wiec popularnosc rosnie i taki szary czlowiek sobie mysli :
napisalem to pol zartem i pol serio poniewaz na pewno cos w tym jest..
szary czlowiek myślą swoją:
qrde skoro tyle ludzi zaglada na ta strone to znaczy ze ten XP jest na prawde dobry , cholera lece do sklepu (na gielde) go kupic..... 8)
napisalem to pol zartem i pol serio poniewaz na pewno cos w tym jest..
To wy jeszcze nie wiecie ze poprawki Microsofto niczego nie poprawiaja – pewnie dlatego ,ze są bezpłatne.Tylko dlaczego powodują nowe blędy ?!
A no tak, zeby mozna było zrobic poprawke na poprawke i service packa na service packa – Ale jaki oni mają w tym interes jak one są za friko ?
A no tak, zeby mozna było zrobic poprawke na poprawke i service packa na service packa – Ale jaki oni mają w tym interes jak one są za friko ?
No ale jak wszystko jest glanc to po kit to installować? źby jeszcze namieszać w xpeq :)
dudi to wcale nie tak... sp ma i zalety. U mnie na przykład nieźle przyspieszyło pracę systemu, więcej zalet nie zauwaźyłem :wink:
Juz w sumie bylem pewny zeby zainstalowac SP1 do Xpeka ale z tego co tu panowie teraz i wczesniej mowia dowiedzialem sie zebym nawet nie probowal... coraz wiecej postow o bledach w tym SP1.
Netscape rulez, i zadnych problemow nie mam:)
heh chyba mnie zle zrozumieliscie :mrgreen:
nie chodzilo mi ze winxp to shit ,tylko SP1
nie chodzilo mi ze winxp to shit ,tylko SP1
Szczególnie, źe pograć to się da chyba tylko na tym systemie.
Ja bym nawet darował sobie wszystkie winy chętnie ale czy jest cos lepszego od tego shita :D
po co ten shit instalowac.???? aby bugi microsoftowi pokazywac??? i tak nie placi za to......
Tak samo sprawwa sie ma z sama poprawka do Internet Explorera :D
:evil: A ja myślałem źe to przez coś innego, rzeczywiscie przed instalką sp1 było wszystko ok z gifami a teraz rzeczywiscie niezawsze je wyswietla, niekiedy pomaga ponowne odświezenie stronki
Strona 1 / 1