Bruce Wszechmogący
Kto idzie do kina na ten film :?:
Nie wiem czy wiecie, drodzi Internauci, źe w Stanach ów filmik pobił liczbą widzów Matrixa–Reaktywacje. :wink:
Nie wiem czy wiecie, drodzi Internauci, źe w Stanach ów filmik pobił liczbą widzów Matrixa–Reaktywacje. :wink:
Odpowiedzi: 20
dla mnie jest fajna ta wypowiedź tego gostka czarnego "I'm god" to mnie po prosty robawiło
Jedni lubią komedie inni horrory. Ja akurat lubię to i to :D , więc dla mnie jedynym wyznacznikiem jest, to czy naprawdę film jest porządny. Akurat Bruce Wszechmogący taki jest. :wink:
" No mała, nie czas wracać do domku" :lol: :lol: :lol:
CO KTO LUBI :!: :!:
Film jest nawet niezły, a co powiecie o scenie z mięśniakami i małpką :?: :?: :D
Film jest nawet niezły, a co powiecie o scenie z mięśniakami i małpką :?: :?: :D
Dla mnie ten film jest dobry nawet bardzo dobry ale widziałem lepsze komedie ale ta za ta ma fajna fabułe zosatć "BOGIEM"
Dziś teź się zebrałem, źeby obejźeć ten film.
Bo miałem wreszcie czas. I szczerze mówiąc zawiodłem się,
nie ma właściwie co oglądać, nie wiem co was tak w tym filmie śmieszyło.
Pozdrówki
Bo miałem wreszcie czas. I szczerze mówiąc zawiodłem się,
nie ma właściwie co oglądać, nie wiem co was tak w tym filmie śmieszyło.
Pozdrówki
takie dobre noty wystawialiscie temu filmowi wiec go obejrzalem i powiem, ze nie rozumiem czemu on sie tak Wam podobal.
moim zdaniem film jest nie tylko malo smieszny ale w dodatku nudny :( Wszytskie "najlepsze" sceny zostaly pokazane w trailerze, a ten watek milosny to juz w ogole wola o pomste do nieba – od razu zajechalo mi filmem typu Legally Blondie i tym podobnymi dla glupich nastolatek
Dawno sie tak nie zawiodlem i szczerze odradzam wszystkim pojscie do kina...
moim zdaniem film jest nie tylko malo smieszny ale w dodatku nudny :( Wszytskie "najlepsze" sceny zostaly pokazane w trailerze, a ten watek milosny to juz w ogole wola o pomste do nieba – od razu zajechalo mi filmem typu Legally Blondie i tym podobnymi dla glupich nastolatek
Dawno sie tak nie zawiodlem i szczerze odradzam wszystkim pojscie do kina...
Hmm... to ja z innej beczki. Dla ciekawych wrzucam fragment scenografii z Bruca, ktora stoi w Universal Studios. Wlasciwe ta scenografia (na zdjeciu tylko fragment) gra w wiekszosci filmow produkowanych w Universal Studios, a najczesciej jest ulica Nowego Jorku :–)
Zobacz
Pozdrawiam,
Zobacz
Pozdrawiam,
poprostu ten film jest taki zajebisty poprostu są w nim takie kawałki swieszne ich jest od huka
taa to co mu lucha wyszla z gemby :D:D:D:D tez bym tak chcial zmieniac samochod jak on (albo czesciej :P)
A rozstąpienie zupy? :D
scenki z pieskie sa naprawde the best polecam film tym wszystkim co maja blisko kibel bo naprawde mozna sie zeszczać ze smiechu mówie wam to , bo to jest prawda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scenki z pieskie sa naprawde the best polecam film tym wszystkim co maja blisko kibel bo naprawde mozna sie zeszczać ze smiechu mówie wam to , bo to jest prawda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skoro tak mówisz to na 99,99% se to załatwie :D
Musisz. Naprawde polecam. Poprostu najlepsza komedia jaką widziałem.
jak się tak dobrze wypowiadacie o tym filmie to ja tesz se go oglądne :wink:
Pies bruca teź mnie rozbrajał.
tatata z mlekiem czy z "Polsky Pierogy's"
"ja pracuje na zapleczu nie widze usmiechow..." hlehlehleee :P :o :D
"ja pracuje na zapleczu nie widze usmiechow..." hlehlehleee :P :o :D
bardzo fajna jest tez scenka na samym poczatku filmu ja bruce konentuje z cukierni i jak robili dyźe ciacho
Film jest naprawdę dobry. Wielki powrót Carreya. Oby temu aktorowi nie zabrakło energii na następne takie filmy. Zgadzam się, źe scena, o której mówił DAst jest czaderska.