BROBLEMY Z DŹWIĘKIEM!!!!!
Taki problem zdarzył mi sie juź po raz drugi. Za pierwszym razem spowodował to program STYLE XP za drugim – nie wiem co. Chodzi o to źe zawsze przy danych czynnościach windows odgrywa melodyjkę np. uruchamianie, wyłaczanie, pytanie, ostrzerzenie, kliknięcie itd. itp. Jednak ostatnio, chociaź mam załadowany schemat domyślny windowsa, to jednak nic nie gra! (dźwięk ogólnie w kompie jest) Jak sam sobie załaduje plik to jest to samo. Klikając w eksplorerze zeby odsłuchać dźwięku w WMP działa jednak jak juź dźwiek załaduje i tam w wyborze dźwięków jest taka opcja odsłuchania – to u mnie jest ona nieaktywna (chodź kiedyś aktywna była). Proszę o pomoc. Czego to moźe być przyczyna i jak to naprawić bez przywracania systemu, odtwarzania kopii zapasowej lub nawet robienia formatu?
Aha właśnie dzisiaj zauwaźyłem źe nie moge tez nagrywać i źe nie ma dźwięku w animacjach flashowych. Jednak muza z windows media player i z gier jest. To jest dziwna sprawa, błagam pomóźcie! :(
Aha właśnie dzisiaj zauwaźyłem źe nie moge tez nagrywać i źe nie ma dźwięku w animacjach flashowych. Jednak muza z windows media player i z gier jest. To jest dziwna sprawa, błagam pomóźcie! :(
Odpowiedzi: 9
Są, mi wykrył sb live z głośnikami+subwoofer :D
Są, mi wykrył sb live z głośnikami+subwoofer :D
Nie wiem czy w windows xp sa ajurat stery do live! ale chyba są bo gra bardzo ładnie i na 5 głośników (4 + piaty czyli sobwoofer)
to wywal przez okno sp1 (jeźeli mash jeszcze), i odinsytaluj kartę,a potem weź od qmpla i jego przetestuj :)
Pozdroofka
:)
Pozdroofka
a od kiedy to xp ma stery do sb live 5.1 ?? Pierwsze slysze :twisted:
Instalowałem i gówno, wręcz spowalniał system nigdy tego nie zainstaluje. Natomiast wykonałem reinstalke systemu, tzn system się przeinstalował i zostawił wszystkie moje ustawienia i juź jest git.
Podstawa: instalowałeś SP1????
Pozdroofka
Pozdroofka
Mam Sound Blaster Live. I jak wspomniałem dźwięk w komputerze jest. Reinstalowałem stery ale nic nie pomogło. I te z windy xp jak i zarówno z płytki cerative temu nie pomogły. Więc bardzo proszę o pomoc.
Hi. Jaka masz karte dzwiekowa?? Mi to pachnie jakims niedorobionym sterownikiem...
Strona 1 / 1