Brakuje mi polskich czcionek !!!

Mimo zainstalowania najnowszych driverow klawiatury brakuje mi na jednym z profili polskich znakow.Czy ktos wie jak temu zaradzic?Dzieki

Odpowiedzi: 16

Na brak polskich znakow tez jest sposob
Wpisz sobie w wyszukiwarke fraze: "CCC" a za autora podaj Rebe

Za zmiane język moze wpłyac nieumyslne wciskanie Alt+Shift
Bobi
Dodano
03.02.2005 20:46:19
robie sie coraz bardziej wkurzona i zdolowana.jesli chodzi o te"y" i "z" to wszystko jest juz w porzo.natomiast w dalszym ciagu nie wychodza te polskie litery.tak jak mowiliscie,usunelam inne jezyki i zostawilam tylko polski programista.ale to wszystko na nic.do wyszukiwarki udaje mi sie wpisac tylko "ó".
patelnia teflonowa
Dodano
03.02.2005 18:27:33
Sprawdź jeszcze raz język na pasku języka przy treyu. Pewnie wskoczył ci Polski 4.. coś tam. To on powoduje źe y i z zamieniają się miejscami. Nie wiem dlaczego ale mnie teź czasem wskakiwał (nie zmieniałem, robił to pewnie jakiś program). A w ogóle to słuchaj co Bobi_robert mówi. Usuń wszystkie inne języki i zostaw Polski programisty.
Siper
Dodano
03.02.2005 17:54:30
Usun wszyskie inne i zostaw polski programisty
Bobi
Dodano
03.02.2005 17:49:06
qrcze ale nakombinowalam.tez mam problem z polskimi literami na forach i w wyszukiwarce.jezyk polski programisty mialam juz dodanz,ale w dalszym ciagu nie wychodza te litery.a na dodatek to tak nakombinowalam,ze zamiast y wzchodzi z i odwrotnie

PLEASE HELP ME!!!!!!!
patelnia teflonowa
Dodano
03.02.2005 17:47:14
No dobra tylko niech mi ktos wytlumaczy jak zrobic inna rzecz! ... mam fiola na punkcie usuwania z komputera polskiego jezyka (uwazam ze brzmi on smiesznie zarowno w kompie jak np w komorkach np .. pol. nieodb. he he ) .. no nie waze... zainstalowalem wiec windows xp prof w wersji angielskiej.. oczywiscie dodalem klawiature polska programiosty( ale to nie wazne) wszystko jest piekne poza jdna rzecz. Odpala sie jakis program w jezyku polski i ???.. ***!... zamiast poslkich znakow sa krzaki, a ten pasek ktory pokazuje zmiane jezyka wcale nic nie zmeinia jesli sie go zmieni na polski, okienka komunikatow, polskie program its sa pokazywane jako krzaki w miejsce polskich znakow!... JAK TO CHOLERA ZMIENIC!?? bo werski xp na polska nie zmienie bo sie uparlem!!! .. pozdr
berkov
Dodano
02.01.2005 10:07:54
Dobra nie krzycz tak, nie lubie jak dziewczyna na mnie wźeszczy :wink: . A temat juź chyba rozwiązany więc nie ma co się pienić 8)
Dix
Dodano
30.12.2004 17:30:44
Dix:
netspirit:
sory jestem zielona, ale tu chodiz o to ze jak sie do wyszukiwarki wpisuje jakis zwrot z polskimi znakami to zamiast tych znakow ci wybija jakies cypki? :> Ja tak miałam

Jwmu chodzi, źe jak klikniesz alt+ z to nie masz ź tylko z albo nic sie nie dzieje. To normalne, źe w necie nie znajdziesz strony z polskim znakiem w nazwie.

NO MI TEZ O TO CHODIZ TYLKO PODAŁAM PRZYKŁAAAD!! :roll:
netspirit
Dodano
30.12.2004 17:24:52
Dzieki:)Znalazlem polski programisty w opcjach regionalnych!
shazza
Dodano
29.12.2004 12:24:58
netspirit:
sory jestem zielona, ale tu chodiz o to ze jak sie do wyszukiwarki wpisuje jakis zwrot z polskimi znakami to zamiast tych znakow ci wybija jakies cypki? :> Ja tak miałam

Jwmu chodzi, źe jak klikniesz alt+ z to nie masz ź tylko z albo nic sie nie dzieje. To normalne, źe w necie nie znajdziesz strony z polskim znakiem w nazwie.
Dix
Dodano
28.12.2004 15:25:31
Po kolei.
Wjdź w panel sterowania, potem w "data, godzina, język" itd.; dalej w język i opcje regionalne; potem zakładka języki; szczegóły; zobacz jaki język masz przy PL klawiatura. Powinien być polski programisty, jeźeli jest jakiś inny to uźyj funkcji dodaj i dodaj programisty. Restart i powinno grać.
Siper
Dodano
28.12.2004 15:20:56
netspirit
Dodano
28.12.2004 13:51:10
Sprawdź teź czy masz wyłączone skróty do karty graficznej w treyu (koło zegarka). Prawy myszy na ikonkę grafiki i skróty klawiszowe na disable albo wył.
Siper
Dodano
28.12.2004 10:44:53
To poszukaj w całym panelu sterowania, moźe być teź na pasku ze startem. Jak nie znajdziesz to wpisz w pomocy "język", "zmiana języka" lub "polskie litery/znaki"
Dix
Dodano
27.12.2004 15:26:51
Ale w klawiaturze u mnie nie ma opcji dodawania "polskiego programisty":(
shazza
Dodano
27.12.2004 15:21:27
To usuń profil i zrób nowy o tej samej nazwie :lol: Albo wejdz w panel sterowania w klawiaturę i dodaj nowy język (Polski programisty) prawdopodobnie podczas instalowania poprosi cię o płytkę z winem.
Dix
Dodano
27.12.2004 15:15:25
shazza
Dodano:
27.12.2004 15:06:55
Komentarzy:
16
Strona 1 / 1