Brak źródeł
zainstalowałem najnowsza Kaazee (wogóle to mój pierwszy program tego typu) i całkiem niezła ale bardzo często pojawia sie komunikat
"brak źródła" moźna jakoś znaleźć inne źródła a chcę akurat tą piosenkę.
A i czy moźna zostawić włączonego kompa na noc aby ściągnął plik nie złapię jakiegoś syfa co mi załatwi cały system???
a mam jeszcze taki problem chodzi o udostępnieni moich zasobów zrobiłem to ale skąd mam wiedzieć czy wysłałem bo na dole w lewym rogu jest napis "oddawane 0" a wysłałem tylko nie wiem czy dobrze
z góry dzięki za rady
A i czy moźna zostawić włączonego kompa na noc aby ściągnął plik nie złapię jakiegoś syfa co mi załatwi cały system???
a mam jeszcze taki problem chodzi o udostępnieni moich zasobów zrobiłem to ale skąd mam wiedzieć czy wysłałem bo na dole w lewym rogu jest napis "oddawane 0" a wysłałem tylko nie wiem czy dobrze
z góry dzięki za rady
Odpowiedzi: 2
Zainstaluj sobie najpierw Kazaa.Lite.Revolution potem jeszcze jeden programik KaZuperNodes140full lub nowszy ten programik pozwala laczyc sie z wybranymi wezlami, wiec jesli szukasz czegos polskiego to najlepiej na polskich wezlach a nie np w kanadzie, (kazza laczy sie z losowym wezlem na poczatku) inna sprawa jest taka ze najlepsze osiagi sa na skandynawskich wezlach glownie Szwecja. Wedlug mnie sa lepsze programy do wymiany plikow, ale to tylko moje zdanie, Kazy nie uzywam od dawna.
slawek79:zainstalowałem najnowsza Kaazee (wogóle to mój pierwszy program tego typu) i całkiem niezła
jeśli kazaa to chyba lepiej juz kazaa lite revolution
slawek79:ale bardzo często pojawia sie komunikat
No niestety jeśli po naciśnięciu "więcej" nic się nie wyświetli to pozostaje szukać gdzie indziej...
slawek79:A i czy moźna zostawić włączonego kompa na noc aby ściągnął plik nie złapię jakiegoś syfa co mi załatwi cały system???
Kazaa jest pełna syfu,ale czy przez całą noc czy przez godzinę to tyle samo badziewia się zleci.. :)
aktualnie wysylane pliki widac w dolnej czesci okna, nie wiem jak sprawdzić czy coś wysłałeś ale wystarczy zerkać na swój poziom parcypitacji i zobaczysz czy wzrastaslawek79:a mam jeszcze taki problem chodzi o udostępnieni moich zasobów zrobiłem to ale skąd mam wiedzieć czy wysłałem bo na dole w lewym rogu jest napis "oddawane 0" a wysłałem tylko nie wiem czy dobrze
Strona 1 / 1