Brak wyswietlanych elementow graficznych i flash w IE, Opera

Jak w temacie, z problemem tym zmagam sie od dluzszego czasu
chodzi o to ze na tej stronie –> http://gallery.myfuncards.com
przegladarka IE oraz opera nie wyswieta mi zadnej grafiki, nawet elementow flash.
Postanowilem zainstalowac winde od nowa i na swiezym systemie wszytko bylo oki...
stronka sie ladowala bez najmniejszych problemow, podejrzewalem ze wina lezy po stronie jakiegos programiku typu P2P, wiec jednak sie nie mylilem :–|
po zainstalowaniu KaZaA Lite Rewolucja 2.6 PL dzieje sie wlasnie cos takiego jak na screenach:
* Screen z IE
* Screen z Opery
* Screen z Firefox

oczywiscie probowalem juz wszytkiego w opcjach kazy i bez skutku, nawet po odinstalowaniu i restarcie dalej to samo :sad:
oczywiscie z niektorymi innymi stronkami mam te same problemy :/

wspomne ze Flash Player ponownie zostal zainstalowany i jest...
oczywiscie dzieje sie tak tylko na wybranych stonkach, w szczegolnosci tą co podalem
pozatym wiekszosc stronek dziala ideal :?
co do proxy to nic nie majstrowalem, jest tak jak bylo czyli wszytko ustawione na automat :–|

acha, na drugim systemie co mam efekt taki sam i u dziewczyny takze dokladnie ta sama sytuacja
mysle ze nie ma co sie tutaj spekulowac i przypuszczac tylko jak ktos zna sie na problemie to instalnie te kazee i sprawdzi link tej stronki

Odpowiedzi: 2

Stronka nie ma źadnych błędów, sprawdziłem na kilku kompach po zainstalowaniu tej kazy wlasnie nie da się jej otworzyć oraz zdarzają się inne stronki gdzie takźe nie są wyswietlane obrazeczki gif i animacje flash, jak na razie nikt nie wie w czym tkwi problem :?
carno
Dodano
30.07.2005 20:05:24
Postanowiles przeinstalowac winde dlatego bo nie wyswietlaja ci sie obrazki na tej stronie?:shock:
Ja tez mam Kazee Lite Rewolucje i tez mi nie wyswietla obrazkow na tej stronie. Mam Opere 8.01. Podejrzewalbym raczej, ze to strona ma jakies bledy. Nigdy nie slyszalem zeby jakies p2p wplywalo na wyswietlanie stron.
Xeophyte
Dodano
30.07.2005 16:04:51
carno
Dodano:
23.07.2005 19:59:49
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1