brak winupd.dll + inetadpt.dll
po dlugich walkach z róźnymi problemamiudalo mi sie za pomoca cwsshredera oraz pestpatrola poznajdywac duzo trojanow i innych, ktore pozniej wycialem recznie, nastepnie uzylem hijackthis i pousuwalem reszte niechcianych rzeczy, a teraz mam tylko ten jeden problem i nie wiem jak sobie z nim poradzic:
mianowicie:
ciagle wyskakuje blad rundll – brak winupd.dll, co jak mniemam zwiazane jest z plikami inetadpt.dll (wykryl je pestpatrol), ktorych niestety nie da sie usunac recznie, a hijackthis niby usuwa, chce ponownie restartowac kompa ale te pilki po boot znowu sie pojawiaja,
ponadto nie moge uruchomic systemu w trybie awaryjnym – ciągle sie restartuje, jak to wywalic?
pozdrawiam
mianowicie:
ciagle wyskakuje blad rundll – brak winupd.dll, co jak mniemam zwiazane jest z plikami inetadpt.dll (wykryl je pestpatrol), ktorych niestety nie da sie usunac recznie, a hijackthis niby usuwa, chce ponownie restartowac kompa ale te pilki po boot znowu sie pojawiaja,
ponadto nie moge uruchomic systemu w trybie awaryjnym – ciągle sie restartuje, jak to wywalic?
pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
ok wszystko teraz chodzi super, zobaczymy jak bedzie dalej, pozdrownienia
Zerknij http://www.kephyr.com/spywarescanner/library/targetsoft.inetadpt/index.phtml jest tam nawet jakis fix – LSPFix. Jezeli juz sobie z tym poradzisz, to po prostu albo przelec system poleceniem sfc z odpowiednim przelacznikiem, albo uruchom kompa z plyty i walnij naprawe systemu.
Strona 1 / 1