Brak WindowsSystem32ConfigSystem
podczas startu mam komunikat o braku lub uszkodzeniu tego pliku. Jak to naprawić?
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Odpowiedzi: 11
Po co tak daleko szukać, od źródła trza zacząć
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;307545
http://sft–cyber.com/Corr%20Reg.htm tam masz napisane krok po kroku co trzeba zrobić przerabiałem juz to kilka razy
Opuść okno opcji naprawy przy uźyciu konsoli i przejdź dalej ta jak do instalacji systemu instalator wyszuka istniejące systemy i w kolejnym oknie zapyta się czy chcesz naprawić istniejącą instalację systemu czy zainstalować świeźą kopię. Uwaga, jeźeli są powaźne błędy – konflikty sprzętowe naprawa moźe zakończyć się niebieskim ekranem i pozostaje wtedy tylko świeźa instalacja z ewentualnym pozostawieniem istniejących plików.
Tez mam ten problem tylko ze przy instalacji karty telewizyjnej :? I niewiem jak to naprawic :?: :?: I dotego jak juz zainstaluje system to jeli nie siedze przy kompie (oczywiscie sie juz zalogowalem) to jak usiade niemam internetu lecz po restarcie znowu sie pojawia :!: Ktos wie czego to moze byc przyczyna :?: To mnie droszke denerwoje :roll:
Jeśli ktoś wie jak przywrócić rejestr bardzo prosze o odpowiedz.
Aron spokojnie, dzis napewno ktos ci napisze ale piszac po polnocy niespodziewaj sie ze wrzyscy zaraz odpowiedza...
Z nowej partycji z systemem mam dostęp do starego systemu. Czy naprawdę nikt nie wie jak mi pomóć?
Zainstalowałem XP na nowej partycji.
Czy moźna brakujacy lub uszkodzony plik skopiwać z nowego systemu na stary?
Czy to naprawi stary system?
Proszę aby ktoś kto zna temat napisał jak
to zrobić, jakie polecenie wpisać w konsoli lub inaczej.
Myslę źe na tym forum są tacy ludzie.
Czy moźna brakujacy lub uszkodzony plik skopiwać z nowego systemu na stary?
Czy to naprawi stary system?
Proszę aby ktoś kto zna temat napisał jak
to zrobić, jakie polecenie wpisać w konsoli lub inaczej.
Myslę źe na tym forum są tacy ludzie.
Jakie polecenie wpisac w consoli aby naprawić plik WindowsSystem32ConfigSytem ?
Nie mogę formatować poniewaź zalezy mi na odzyskaniu tego systemu.
Nie mogę formatować poniewaź zalezy mi na odzyskaniu tego systemu.
instalowałem ALLPlayera V 2.1 który zmienił cosw systemie. Co mam wpisac po uruchomieniu konsoli z dysku CD gdy bedzie
c:Windows), jaki numer?
c:Windows), jaki numer?
Wsadź płytkę z Windowsem XP i uruchom naprawe systemu (nazywa się to chyba konsola naprawcza).
jeśli nie wiesz jak wykonac proces – poszukaj na forum, wydaje mi się, źe był juz tu gdzieś opisywany.
PS. CZy przypadkiem czegoś ostatnio nie podkręcałes :?:
PS2. Naprawa moźe okazać się nieskuteczne – wtedy pozostaje jedynie reinstalacja systemu (po uprzednim formacie).
jeśli nie wiesz jak wykonac proces – poszukaj na forum, wydaje mi się, źe był juz tu gdzieś opisywany.
PS. CZy przypadkiem czegoś ostatnio nie podkręcałes :?:
PS2. Naprawa moźe okazać się nieskuteczne – wtedy pozostaje jedynie reinstalacja systemu (po uprzednim formacie).
Strona 1 / 1