brak sygnału video
Mam problem z sygnałem video.Czy jest to wina ustawień w Biosie, czy w systemie? Kamerka Creative Webcam Live!- zainstalowana, chodziła poprawnie. Nagle urwało się video na Webcam Center i na Skype. Na innym PC po zainstaliowaniu chodzi poprawnie, wiedz kamerka jest sprawna. Prubowałem przeinstalowac kamere - i nic, dalej to samo. Zdecydowalem sie przeinstalowac system. Nie pomogło! dalej to samo. Program "Webcam Center" widzi kamerkę ale obrazu nieprzechwytuje, wyświetla: Failed to capture image, w Skype to samo widzi kamerę: Creative Software Setup Webcam Live!, ale gdy testuje sygnał wyświetla : Nie udało sie dostarczyc strumienia video w poprawnym formacie. Myślałem że to wina USB ale inny sprzet chodzi na nich normalnie, dodatkowo jak podłaczam kamerke do USB to "XP SP2" wykrywa ją "w dymku" . Wyglada to tak jakby XP nierozpoznawał formatu sygnału video. PC: płyta- ABIT IS7 i865PE, pamiec- Dual DDR SD RAM 2x512 MB, procesor- Intel 2.54 Ghz,karta - ATI Radeon 9550, Bios- Award v6.00
Odpowiedzi: 1
...do Anathemy -według mnie temat jest ok. Jak niepotrafisz pomuc, to daj szansę innym. Jak masz konkretna uwage to wytłumacz bo nie łapię.
Strona 1 / 1
<P>Ano chodzi o to, że temat w złym dziale umieszczasz to raz. A dwa to, że nie piszemy postu pod postem, tylko opcji Edytuj używamy.</P> <P>P.S. Temat przenoszę, a poprzedni do zsypu ląduje.</P>