Brak stylu Windows XP
Witam.
Prosze pomozcie. Nie wiem co sie stalo, ale nie moge ustawic stylu w Winowsie, mam ustawiony standardowy styl tak jak w Win98, a we wlasciwosciach ekranu jest tylko 1 pozycja: Styl klasyczny Windows !!! Czy ktos wie gdzie i jaki plik moze tym zarzadzac, moze mam go skasowany?
Prosze pomozcie. Nie wiem co sie stalo, ale nie moge ustawic stylu w Winowsie, mam ustawiony standardowy styl tak jak w Win98, a we wlasciwosciach ekranu jest tylko 1 pozycja: Styl klasyczny Windows !!! Czy ktos wie gdzie i jaki plik moze tym zarzadzac, moze mam go skasowany?
Odpowiedzi: 4
Dzieki za odpowiedz.
Choc to nie bylo to, ale pomoglo. Sprawdzielm w tym katalogu co pisales, byl temet WinXP, ale nie chcial sie wlaczyc bo byla wylaczona usluga Kompozycji w narzedziach administracyjnych :)
Ale dzieki za podpowiedz.
Choc to nie bylo to, ale pomoglo. Sprawdzielm w tym katalogu co pisales, byl temet WinXP, ale nie chcial sie wlaczyc bo byla wylaczona usluga Kompozycji w narzedziach administracyjnych :)
Ale dzieki za podpowiedz.
Idź do kumpla co teź ma XP i skopiuj sobie od niego pliki które pewnie wykasowałeś w C:WindowsResourceTheme :D Wrzuć je do siebie i będzie okidoki :D
Dzieki za odpowiedz, z tym ze mam ten problem ze nie mam zapisu systemu !!! Mam ta opcje wylaczona, a widze ze by mi sie teraz przydala :)
Przywróć system do momentu sprzed zniknięcia stylu. To napewno pomoźe.
Strona 1 / 1