Brak sterowników karty graficznej - po blokadzie komputera

Witam, Był sobie komputer ( HP,XP Pro instalacja z płyty oryginalnej z wszystkimi sterownikami ), działał bez zarzutu z zainstalowanym klientem Novell Netware . Po przepięciu do domeny W2K3 R2 zaczął wyskakiwać komunikat coś w stylu : "Brak sterowników karty graficznej " ( postaram się przedstawić dokładną treść w najbliższym czasie, w tym momencie nie mam dostępu do tamtego komputera ) Komunikat występuje zawsze gdy zostanie zablokowana stacja robocza np. przy włączeniu wygaszacza chronionego hasłem, lub wciśnięciu Win+L Jedynym buttonem jest OK, którego klikanie nic nie daje, ciągle zostaje ten komunikat i nie puszcza dalej . Jedynym rozwiązaniem doraźnym które znalazłem jest wtedy wciśnięcie guzika Power na komputerze, komputer przechodzi w stan wstrzymania, a po obudzeniu wystarczy jednokrotnie kliknąć ok i przejdzie dalej. Sterowniki są zainstalowane zarówno do monitora jak i karty i działa wszystko prawidłowo ... Póki co wszystko śmiga, ale bez wygaszacza ekranu z blokadą, co jest istotną sprawą. Czy spotkał się ktoś może z takim objawem ? dzięki

Odpowiedzi: 0

kubber
Dodano:
10.01.2008 11:23:42
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0