brak sieci w wifi
przydarzyl mi sie pech, wifi dzialalo i nagle trach, windowsy nie wykrywaja zadnych sieci bezprzewodowych, chociaz komputer obok widzi ich kilka, probowalem szukac po forach ale trudno mi jakies sensowne pytanie dla googli wymyslec w tym temacie
Odpowiedzi: 7
poszlem na około i zainstalowalem zewnetrznego menadzera
taki powineneś miec program do łaczenia sie z sieciami. Ja na D–Linku mam taki i kumpel na planecie teź.
a jeśli chodzi o uzywanie systemu Windows do konfiguracji sieci bezprzewodowej to to jest tu
Edit:
w czasie jak pisałem posta ty dodałeś swojego...
a jeśli chodzi o uzywanie systemu Windows do konfiguracji sieci bezprzewodowej to to jest tu
Edit:
w czasie jak pisałem posta ty dodałeś swojego...
windows xp prof sp 2 karta intel 2200 b/g
do tej pory caly czas uzywalem windowsa do laczenia sie z siecia bezprzewodowa i oczywiscie caly czas mam zaznaczone uzyj windows do laczenia z siecia bezprzewodowa
po prostu nagle windows przestal widziec sieci :(
do tej pory caly czas uzywalem windowsa do laczenia sie z siecia bezprzewodowa i oczywiscie caly czas mam zaznaczone uzyj windows do laczenia z siecia bezprzewodowa
po prostu nagle windows przestal widziec sieci :(
Abdenago:jak wgrac na nowo menadzera sieci bezprzewodowych z windowsa ??
Pod jakim systemem ?
Nie wiem jaka karta i tym samym oprogramowanie do niej, ale we własciwosciach połaczenia powinienes miec do zaznaczenia uzywanie systemu Windows do konfiguracji sieci bezprzewodowej.
Bodaj srodkowa zakładka. Po tym zabiegu nad wyszukiwaniem i łączeniem z siecią powinien czuwac system.
a tak mi przyszło teraz do głowy. Spróbuj przywrócić system do momętu gdy twój komp widział te sieci bezprzewodowe.
Wirusa czasem nie masz??
Z kartą sieciową powinieneś mieć program do wykrywania i łaczenia sie z sieciami. jakiej firmy masz karte??
Wirusa czasem nie masz??
Z kartą sieciową powinieneś mieć program do wykrywania i łaczenia sie z sieciami. jakiej firmy masz karte??
karta sprawna, kabla nie ma bo to minipci w laptopie, sterowniki zreinstalowane
jak wgrac na nowo menadzera sieci bezprzewodowych z windowsa ??
jak wgrac na nowo menadzera sieci bezprzewodowych z windowsa ??
karta sprawna?? kabel cały?? antena cała??? sterowniki na nowo wgraj. program do łączenia na nowo teź wgraj.
Strona 1 / 1