Brak polskich znaków "TYLKO" w Internet Explorer
Mam problem z IE. zainstalowalem windowsa XP kilka latek oprocz SP2. Jedyna rzecza jaka mi nie dziala to polskie znaki w Internet Explorer. Ma ktos jakis pomysl? Ps nawtet teraz w trakcie pisanie tego posta nie moge urzyc polskich znakow (niektórych np "ó" dziala) PLEH tzn HELP Me :/
Odpowiedzi: 7
Pawel_k:Piotrek82:Postapilem tak jak kazalo centrum pomocy Windows, ale wsrod dlugiej listy wyswietlonych jezykow nie bylo u mnie polskiego. I co teraz ?
doinstaluj go ;)
ja polecam Firefox'a :)
Jest to zdecydowanie najlepsza dystrybucja ..... polskich znaków dostępna w sieci :lol:
Zapewne nawet przewyźszająca tę , o której darek_dade napisał.
Szanowni uźytkownicy na rozwolnienie moźna i kołek sobie wetknąć w odbyt, ale to przyczyny rozstroju źołądka nie usunie.
Piotrek82:Postapilem tak jak kazalo centrum pomocy Windows, ale wsrod dlugiej listy wyswietlonych jezykow nie bylo u mnie polskiego. I co teraz ?
doinstaluj go ;)
ja polecam Firefox'a :)
Postapilem tak jak kazalo centrum pomocy Windows, ale wsrod dlugiej listy wyswietlonych jezykow nie bylo u mnie polskiego. I co teraz ?
darek_dade w buty se wsadź taką radę :P
Pozostali panowie zechcijcie z łaski swojej uruchomić centrum pomocy Windows i wpisać do jej szukaczki " języki" a z pewnością po przeczytaniu stwierdzicie źe wasz problem delikatnie pisząc był bardzo łatwy do rozwiązania
Pozostali panowie zechcijcie z łaski swojej uruchomić centrum pomocy Windows i wpisać do jej szukaczki " języki" a z pewnością po przeczytaniu stwierdzicie źe wasz problem delikatnie pisząc był bardzo łatwy do rozwiązania
skorzystaj z opery :wink:
PS
powaźnie
PS
powaźnie
Cześć wszystkim.
Teź mam taki sam problem w Internet Explorerze,źe brak Polskich liter.
Podany trik z ustawieniem kodowania nie zadziałał pod Windowsem XP Home Edition.
:cry:
Teź mam taki sam problem w Internet Explorerze,źe brak Polskich liter.
Podany trik z ustawieniem kodowania nie zadziałał pod Windowsem XP Home Edition.
:cry:
Sprobuj tak – wejdz do IE wybierz 'Widok' ––> 'Kodowanie' ––> i 'Automatyczne' albo 'Europa srodkowa (Windows)'... moze zadziala... :?:
Strona 1 / 1