Brak polskich liter
Problem w tym,źe na czacie albo forum np. tym nie mam polskich liter.Na GG lub w notatniku są ,a tutaj nie ma.
Zamiast "ł" wyświetla mi "B",zamiast"ś"jest"[".Jeźeli chcę cokolwiek dobrze napisać na tym forum lub na czacie to najpierw muszę napisać to w notatniku,a później skopiować na forum tak jak w tej chwili to zrobiłem.Wie ktoś moźe w czym tkwi problem?
Zamiast "ł" wyświetla mi "B",zamiast"ś"jest"[".Jeźeli chcę cokolwiek dobrze napisać na tym forum lub na czacie to najpierw muszę napisać to w notatniku,a później skopiować na forum tak jak w tej chwili to zrobiłem.Wie ktoś moźe w czym tkwi problem?
Odpowiedzi: 2
problemu juź nie ma.Prawdopodobnie powodem był program,który blokuje reklamy w przeglądarce [GoogleToolbarInstaller].
Kiedyś tez u mnie sie takie cos działo. U mnie aby to naprawić wsytarczyło usunać z Pannl sterownia–>Opcje Regionalne–>jezyki–>szyczegóły–>usunąć wszytkie pozyje i wgrać od nowa tylko polskiego programisty. Od tej operacji nic z literami mi się nie dzieje. Czasem na gg nie mogę macisnąć ENTER, a w notatniku mogę, ale to inna bajka :D
Strona 1 / 1