Brak polskich liter w IE

Witam wszytkich.
Mam powazny problem. Od kilku dni brakuje mi polskich liter w internecie tzn. gdy chce cos wpisywac w przegladarce czy chociazby teraz gdy pisze ten tekst. Wiem ze temat ten byl poruszany juz kilka krotnie na tym forum ale niestety nie znalazlem skutecznego rozwiazania. Dodam tylko ze w edytorach tekstu typu notepad czy word wszystko jest ok natomiast problem pojawia sie w momencie gdy cos chce wpisac w interze.
Pozdrawiam i czekam na pomoc.

Odpowiedzi: 5

Yo pozdrówki dla "VG1".
Jest rozwiązanie tego problemu. Ludzie ściągajcie program Ad–aware www.nowe.pl(program darmowy) i skanujcie kompa w poszukiwaniu pasoźytów.
Sukces gwarantowany.
Pozdrawiam.
Spoon
Dodano
24.05.2004 16:15:48
Hmmm no to lipa współczuje. Jeśłi nie jesteś mocno przywiązany do IE :) to proponuje spóbowac zainstalowac i uźywac innej przeglądarki np opera czy mozille, wedle uznania. W moimi wypadku kiedy mialem ten problem z literkami okazalo sie ze własnie w alternatywnych przegladarkach wszystko chodzilo dobrze. Jednakźe sila przywiązania do IE a łasciwie do MyIE2 (nakladka IE)spowodowala ze gdy problem udalo sie rozwiazac powrocilem do niej. Pozdrawiam!
zs21906
Dodano
24.05.2004 14:39:04
No dzięki za rady jednak niestety nic to nie dało źadne z przedstawianych przez waz rozwiązań nie działa. Jeśli ktoś z was miałby jeszcze jakiś pomysł to był bym bardzo wdzięczny gdybyście mogli dać znać.
Pozdrawiam
Spoon
Dodano
24.05.2004 11:45:34
Mozna rozniez pokombinowac/poprzelaczac w menu Widok kodowanie, jak rowniez sprawdzic w Narzedziach internetowych, na zakladce Ogolne –> Czcionki. Powinno byc Times New Roman i Courier New ze skryptu jezyka Lacinski podstawowy.
EL NINO
Dodano
15.05.2004 18:39:30
No wiec tez tak kiedys mialem, w moim przypadku okazalo sie iz byl to jakis "robal" czy trojan (juz nie pamimetam) a znalazlem go MKS–vir online. kiedy go antywirusik wywalil wszystko wrocilo do normy jednakze problem taki sie juz pojawial takze u innych i nie zawsze powod byl ten sam. hmmm sproboj przeszukac kompa jakims antywirem najlepiej kilkoma moze cos znajda i bedzie po problemie. Powodzenia!
zs21906
Dodano
15.05.2004 18:28:13
Spoon
Dodano:
15.05.2004 11:13:57
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1