Brak połączenia z netem
Witam wszystkich :!:
Mam taki problem. Zaistalowałem WINA XP i nie moge się połączyć z netem :!: Łącze się poprzez DIALOG(mam numer dostępowy i hasło ) wszytsko przez modem. Czasami moge się połączyć a czasami wyskakuje mi błąd źe jest błędny numer uźytkownika i hasło. Co moźe byc tego przyczyna. Miałem wcześniej kabel który musiałem skleic bo sie przerwal i myslem ze to przez to. Ale wymieniłem kabel i dalej to samo :cry: :!:
Poszę o pomoc :!:
Mam taki problem. Zaistalowałem WINA XP i nie moge się połączyć z netem :!: Łącze się poprzez DIALOG(mam numer dostępowy i hasło ) wszytsko przez modem. Czasami moge się połączyć a czasami wyskakuje mi błąd źe jest błędny numer uźytkownika i hasło. Co moźe byc tego przyczyna. Miałem wcześniej kabel który musiałem skleic bo sie przerwal i myslem ze to przez to. Ale wymieniłem kabel i dalej to samo :cry: :!:
Poszę o pomoc :!:
Odpowiedzi: 2
Właśnie wcześniej miałem Wina ME i zainstalowałem teraz XP i dalej ten sam problem! A co do numeru dostepowego to ja mam "stałe" łącze DIALNET tylko źe przez modem! TP łączy się normalnie!
jesli na innych windach wszystko ok chodzilo to sprawdz sterowniki... pewnie tutaj przyczyna. i sprobuj jakis inny nr. dostepowy np. magiczny i unikalny szyfr 0202122 ;)
Strona 1 / 1