brak polaczenia z netem

witam! mam taki proble, ze nie dziala internet. polaczenia z netem mam lokalne, przez kabel od kuzyna. wszystko dzialalo az do wczoraj. wirusy jakie byly usunelam. z tego co mi kuzyn powiedzial to nadal mam jakiegos wirusa, ktory zablokowal dostep do netu. jedynie co moze pomoc to ponowna instalacja windowsa xp. czy istnieje jakis inny sposb by to naprawic? dodam ,ze nie mam HiJacka wiec nie moge pokazac loga. co to moze byc? bede wdzieczna za pomoc.

Odpowiedzi: 3

katarzyna0022:
problem jest taki, ze nie mam internetu, zeby go sciagnac i chwilowo nie mam go od kogo wziasc.

Hm sorry ale juź zapomniałem jak to jest jak ma sie tylko jednego kompa.Sprawdz moźe ustawienia sieciowe i czy masz wypełnione ip,dns i brame domyślną poniewaź informacje tam zawarte mogły sie wykasować (bynajmniej juź sie z takim wirusem który to robił spotkałem).
Behemoth
Dodano
27.03.2006 21:28:40
problem jest taki, ze nie mam internetu, zeby go sciagnac i chwilowo nie mam go od kogo wziasc.
katarzyna0022
Dodano
27.03.2006 19:36:37
katarzyna0022:
witam! mam taki proble, ze nie dziala internet.

Witam

Przy takich informacjach nikt ci nie pomoźe.Problem moźe być spowodowany przez wiele czynników.Piszesz źe niemasz Hijacka a jaki problem jest w tym źeby go zainstalować?
Behemoth
Dodano
27.03.2006 18:50:16
katarzyna0022
Dodano:
27.03.2006 18:24:05
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1