brak płynnego odtwarzania filmów

mój problem przedstawia się tak: zainstalowane sterowniki są (ffdshow, divX i te od allplayera), filmy odtwarzane przez allplayera lub subedit'a nie chodzą płynnie – krótko mówiąc ścinają się i to przy małym oknie. teraz pytanie – co moźe być tego powodem? moźe brak sterowników do karty graficznej?

Odpowiedzi: 4

damiancore:
Za słaby proceros

procesor słaby, ale czy za słaby to nie wiem... mam athlona 950mHz i 512 ramu, więc powinno starczyć na zwykłe filmy...

damiancore:
Usuń wszystkie kodeki jakie masz w systemie i IMO zainstaluj jeden pack, np ffdshow

zrobiłem tak i... sam zgadnij

Xamil:

Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł

spróbuję...
––==edit==–– Xamil – działa :)
darcnet
Dodano
24.01.2006 14:00:54
Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :wink:
Anonymous
Dodano
24.01.2006 13:55:07
Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :wink:
Anonymous
Dodano
24.01.2006 13:55:07
Za słaby proceros

Usuń wszystkie kodeki jakie masz w systemie i IMO zainstaluj jeden pack, np ffdshow
damiancore
Dodano
24.01.2006 13:35:45
darcnet
Dodano:
24.01.2006 10:55:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1