brak płynnego odtwarzania filmów
mój problem przedstawia się tak: zainstalowane sterowniki są (ffdshow, divX i te od allplayera), filmy odtwarzane przez allplayera lub subedit'a nie chodzą płynnie – krótko mówiąc ścinają się i to przy małym oknie. teraz pytanie – co moźe być tego powodem? moźe brak sterowników do karty graficznej?
Odpowiedzi: 4
damiancore:Za słaby proceros
procesor słaby, ale czy za słaby to nie wiem... mam athlona 950mHz i 512 ramu, więc powinno starczyć na zwykłe filmy...
damiancore:Usuń wszystkie kodeki jakie masz w systemie i IMO zainstaluj jeden pack, np ffdshow
zrobiłem tak i... sam zgadnij
Xamil:
Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł
spróbuję...
––==edit==–– Xamil – działa :)
Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :wink:
Ja tak miałem jak zaktualizowałem kodeki w aalPlayerze(w opcjach).Potem zainstalowałem divX6.0 i działa.Sprawdź czy w DivX Playerze teź się tną.On jeszcze nigdy mnie nie zawiódł :wink:
Za słaby proceros
Usuń wszystkie kodeki jakie masz w systemie i IMO zainstaluj jeden pack, np ffdshow
Usuń wszystkie kodeki jakie masz w systemie i IMO zainstaluj jeden pack, np ffdshow
Strona 1 / 1