brak pliku
ostatnio wyskakuje mi kmounikat o braku pliku winsock.scr , dzieje się tak od momentu przeskanowania antywirusem, a ten usunął chyba ten plik, komunikat pojawia się po uruchomieniu windowsa.
Byłbym wdzięczny za przesłanie tego pliku na maila
studzianka@op.pl
albo za jakąś radę.
Z góry dziękuję
Byłbym wdzięczny za przesłanie tego pliku na maila
studzianka@op.pl
albo za jakąś radę.
Z góry dziękuję
Odpowiedzi: 10
ok. Dzieki juz naprawilam
tracer22:Do tego nie moge otworzyc pliku tekstowego
Przekopiuj notepad.exe do system32
Wiecej informacji otrzymasz jesli przeczytasz rozwiazania tego problemu znajdujace sie w archiwalnych odpowiedziach
Plik services.exe w tym miejscu ktory wskazuje u Ciebie jest trojanem. Zapoznaj sie z tematem o HiJackThis w dziale Bezpieczenstwo, sciagnij ten programik, przeskanuj kompa i skopiuj do posta log.
Moze nie powinnam tu pisac ale..
Mi wyskakuje przy uruchamianu windowsa zw nie mona odnalesc pliku C:WINDOWSinet10055services.exe
Robilam juz tak jak pisal Wilson, ale nic nie dalo. Do tego nie moge otworzyc pliku tekstowego. CO to moze byc ?
Prosze o rade
Mi wyskakuje przy uruchamianu windowsa zw nie mona odnalesc pliku C:WINDOWSinet10055services.exe
Robilam juz tak jak pisal Wilson, ale nic nie dalo. Do tego nie moge otworzyc pliku tekstowego. CO to moze byc ?
Prosze o rade
limmak: doczekamy sie na loga ??
Ten winsock.scr polatuje czyms niedobrym
Ten winsock.scr polatuje czyms niedobrym
Wilson:jezeli znasz miejsca gdzie ma byc ten plik :D to se zrob plik .txt i zmien nazwe na nazwe tego brakujacego, i wrzuc w odpowiednei miejsce :D
...a jeśli nie wiem, co do Twojej rady to próbowałemzrobić coś takiego nie pomogło
jezeli znasz miejsca gdzie ma byc ten plik :D to se zrob plik .txt i zmien nazwe na nazwe tego brakujacego, i wrzuc w odpowiednei miejsce :D
Czego nie rozumiesz ??
Jak wylaczyc przywracanie czy jak stworzyc log ??
Jak wylaczyc przywracanie czy jak stworzyc log ??
eh, holera a tak jaśniej moźna by było, naprawdę nie bardzo wiem o co chodzi, a niepewne domysły niekidy potrafią zepsuć jeszcze bardziej i tak popsute. :oops:
Wylacz i wlacz przywracanie
Wklej log z HJT
Wklej log z HJT
Strona 1 / 1